Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Ciobănașu, în ipostaze tandre cu noul iubit. Ce i-a spus lui Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu, în ipostaze tandre cu noul iubit. Ce i-a spus lui Vlad Gherman
7

de Roxana Mirea,

Cristina Ciobănașu, în ipostaze tandre cu noul iubit. Frumoasa actriță și Vlad Gherman au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 9 ani de zile. Anunțul despărțirii lor a uimit pe toată lumea, pentru că nu puțini erau cei care așteptau nunta. Acum, Cristina Ciobănașu are un nou iubit alături de care s-a afișat recent pe internet.

Cristina Ciobănașu, în ipostaze tandre cu noul iubit

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au crescut și evoluat împreună, formând un frumos cuplu. Totuși, relația lor s-a destrămat și amândoi încearcă să meargă mai departe. Cristina Ciobănașu are un nou iubit, alături de care s-a afițat pe internet, semn că nu îl ține ascuns pe cel care i-a furat inima.

Chiar dacă fanii celor doi foști iubiți așteptau ca ei să anunțe că s-au împăcat, iată că frumoasa actriță și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat și este cât se poate de fericită. În fotografiile publicate pe Instagram, Cristina Ciobănașu zâmbește larg alături de iubitul ei, Alexandru Mureșan. Cei doi și-au petrecut după-amiaza de luni în parc, însoțiți de câinele lui Alexandru.

Cristina Ciobănașu i-a spus lui Vlad că are un nou iubit

Chiar dacă s-au despărțit, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au rămas prieteni, pe lângă faptul că sunt în continuare colegi. Ei bine, înainte de a se afișa alături de noul iubit pe rețelele sociale, actrița i-a spus lui Vlad că și-a găsit pe altcineva.

„Știam despre relația lui Cris cu acest băiat. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie onestă pe care ea a ținut să o facă. Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a ținut să îmi spună lucrul asta. Singura chestie pe care am vorbit o cu ea… e că ea și-a asumat anumite riscuri.

Știa de la început că poate să fie văzută, poate să scrie prin presă. Și-a asumat și s-a dus cu capul înainte”, a spus Vlad Gherman.

Cristina-Ciobanasu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton