Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Ciobănașu, remarcă ironică la adresa Oanei Moșneagu, iubita lui Vlad Gherman. „Te simți bine acum că…”

Cristina Ciobănașu, remarcă ironică la adresa Oanei Moșneagu, iubita lui Vlad Gherman. „Te simți bine acum că...”
9

de Roxana Mirea,

Timp de mai mulți ani, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă, în cele din urmă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Acum, actorul și-a găsit liniștea în brațele Oanei Moșneagu. Cu toții joacă în serialul „Adela”, de la Antena 1, iar Oana a făcut un story de pe platourile de filmare, moment în care Cristina Ciobănașu a făcut o remarcă ironică la adresa ei.

Ce i-a spus Cristina Ciobănașu colegei ei Oana Moșneagu

Recent, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au confirmat că trăiesc o relație de iubire. Cristina Ciobănașu, fosta iubită a actorului, are și ea un nou iubit, alături de care mai publică imagini la Insta Story, pe Instagram. Cei trei actori sunt colegi pe platourile de filmare ale serialului „Adela”.

Personajul interpretat de Oana Moșneagu în serialul difuzat pe Antena 1 a revenit în povestea care a captivat publicul încă de la primul sezon. Astfel, publicul a aflat că Andreea trăiește, de fapt, iar actrița a putut să posteze clipuri și imagini de la filmări pentru prima dată după mult timp.

Entuziasmată, iubita lui Vlad Gherman a făcut primul InstaStory de la filmări, iar Cristina Ciobănașu s-a aflat și ea în cadru. Fosta iubită a actorului a făcut o remarcă ironică la adresa colegei ei, Oana Moșneagu, potrivit spynews.ro.

Fac și eu un story, că nu am mai făcut de mult timp, pentru că lume nu știa că Andreea trăiește”, a spus Oana Moșneagu, în cadrul unui story în care apare pe platourile de filmare ale serialului „Adela”.

„Te simți bine acum că poți să postezi și tu ?!” a fost reacția imediată a Cristinei Ciobănașu.

Cristina-Ciobanasu-remarca-ironica-la-adresa-Oanei-Mosneagu-iubita-lui-Vlad-Gherman.-„Te-simti-bine-acum-ca..-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton