Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Ciobănașu: „M-a întrebat cineva dacă sunt însărcinată”. Reacția actriței: „Așa rău se vede burtica?!”

Cristina Ciobănașu: „M-a întrebat cineva dacă sunt însărcinată”. Reacția actriței: „Așa rău se vede burtica?!”
4

de Ioana Maria,

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Timp de un deceniu ea a format un cuplu cu Vlad Gherman, cel alături de care toată lumea se aștepta să-și întemeieze o familie. Iată că nu a fost deloc așa, iar la începutul acestui an, cuplul a anunțat că se desparte.

Cristina Ciobănașu și-a revenit rapid după despărțirea de Vlad Gherman. Iubește și este iubită, iar asta se poate vedea cu ochiul liber. Cristina Ciobănașu a fost asaltată de numeroase mesaje, pe rețelele se socializare, în care este întrebată dacă urmează să devină mămică. Actrița a acumulat câteva kilograme, în ultima perioadă, fapt ce a stârnit curiozitatea fanilor mai ales acum când totul este clar și nu se mai ferește să apară la brațul noului iubit, scrie cancan.ro.

Pe rețelele de socializare postează ocazional imagini alături de cel în brațele căruia și-a regăsit fericirea. Doar că în ultimele imagini postate de actriță fanii au mai observat un detali. O burtică ușor ieșită în afară despre care au presupus din start că ar fi însărcinată.

“Mă uitam acum prin ce mesaje mi-ați mai trimis și m-a întrebat cineva dacă sunt însărcinată. Ei bine, nu! Nu, nu sunt însărcinată, doar în ultima vreme am mai luat niște kilogram în plus pentru că nu am mai avut grijă la alimentație și de aceea m-am și apucat de sport pentru că mi-e foarte greu să am grijă la alimentație și m-am gândit că măcar sport să facă dacă nu pot să am grijă de ce mănânc. Ce să fac dacă îmi place mâncarea!

Acum mai e cum mai e, dar mai încolo când o să înaintez în vârstă ce o să mai zic!? Că nu mai am scuză. Da, deci nu sunt însărcinată! Așa rău se vede burica?!? Gata, ne punem pe treabă, sport pe pâine!”

Cristina Ciobănașu

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, surprinși din nou împreună

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au postat pe Instagram mai multe video-uri împreună la sala de fitness. Fanii au rămas surprinși pentru că nu știu dacă ei sunt doar prieteni s-au au decis să o ia din nou de la 0, scrie a1.ro.

Frumoasa actriță a postat pe Insta Stories o serie de video-uri în care se afla la sala de fitness, dar ceea ce fanii nu știau era că ea era însoțită.

Cristina a mers la sală alături de Vlad, fostul ei iubit, de care s-a despărțit în februarie 2021. Chiar dacă ea are acum alt iubit, Criss petrece destul de mult timp cu Vlad, nu doar la filmările pentru Adela și restul proiectelor pe care le au împreună, ci și ca prieteni.

Vlad a postat și el un video pe Insta Story în care o întreba pe Criss dacă mai poate. Amândoi erau obosiți și transpirați.

cristina-ciobanasu-3img-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton