Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă cu mama biologică. Din ce motiv nu a mai văzut-o timp de 2 ani

Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă cu mama biologică. Din ce motiv nu a mai văzut-o timp de 2 ani
4

de Redactia Tvmania

Ultimele luni au fost dificile pentru Cristina Ciobănașu, mai ales după despărțirea de Vlad Gherman, motiv pentru care actrița a simțit nevoia mai mult ca oricând să fie aproape de cei dragi.

În urmă cu doar câteva ore, Cristina Ciobănașu, pe care o putem vedea în serialul „Adela”, la Antena 1, a avut parte de o revedere emoționantă cu mama ei biologică, pe care nu o mai văzuse de aproape 2 ani. 

Înainte de Paște, mama Cristinei a revenit în țară din străinătate și a avut  parte de cea mai emoționantă revedere cu copiii săi.

Cea care i-a dat viață Cristinei Ciobănașu muncește deja de mulți ani peste hotare. Aceasta a luat decizia de a pleca din România pentru a le oferi copiilor săi un trai și un viitor mai bun. Din cauza situației generate de pandemie, femeia nu a mai putut reveni în țară și s-a putut vedea cu familia doar în mediul online. 

Cristina Ciobănașu a anunțat pe Instagram revenirea mami sale acasă, iar ea și fratele ei au mers la Botoșani pentru a se reîntâlni după o perioadă de 1 an și 9 luni.

„Ne-am enervat și am venit acasă. S-a întors mama, în sfârșit, în țară, după un an și nouă luni în care n-am văzut-o. A venit acasă. (…) După 1 an și 9 luni, în sfârșit, ne-am strâns în brațe”, a transmis Cristina Ciobănașu pe Instagram.

Cristina Ciobănașu a fost adoptată de Ruxandra Ion

În 2008 povestea de viață a Cristinei Ciobănașu impresiona întreaga țară odată cu prezența tinerei în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine”. La vremea respectivă, Cristina trăia cu bunica sa şi fratele, într-o singură cameră, nu aveau nici baie şi nici bucătărie. Situația delicată a tinerei a atras atenția producătoarei Ruxandra  Ion, care a decis să o ajute din toate punctele de vedere a găzduit-o la ea acasă, a sprijinit-o financiar și i-a oferit o educație aleasă. 

Mai exact, Cristina s-a mutat de la Botoșani la București, și a locuit mai mult timp în casa cunoscutei producătoare de seriale românești, Ruxandra Ion. A terminat şcoala gimnazială, iar mai apoi a mers la liceu. Aceasta a absolvit Liceul de Arte Dinu Lipatti – București – secția actorie. A fost studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice de la SNSPA și se gândește să facă un master în actorie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton