Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Ciobănașu, schimbare de look îndrăzneață. Cum arată acum

Cristina Ciobănașu, schimbare de look îndrăzneață. Cum arată acum
8

de Roxana Mirea,

Cristina Ciobănașu este foarte activă în mediul online, unde îi ține la curent pe urmăritorii săi cu activitățile sale zilnice. Doar pe Instagram, actrița este urmărită de un milion de conturi. De data aceasta, ea a simțit nevoia unei schimbări, așa că a trecut pragul salonului de înfrumusețare. Cristina Ciobănașu și-a făcut o schimbare de look și le-a arătat internauților cum arată acum.

Cristina Ciobănașu, schimbare de look

Cristina Ciobănașu se bucură de un număr impresionant de persoane care o urmăresc în mediul online, așa că vedeta nu ezită să-și țină fanii la curent cu activitățile sale. Actrița din „Adela”, serial difuzat la Antena 1, a trecut pragul salonului de înfrumusețare. Cristina Ciobănașu și-a făcut o schimbare de look și le-a arătat fanilor ei cum arartă acum.

Mai întâi, actrița le-a spus internauților că s-a tuns. „Vreți să vedeți?” a fost întrebarea adresată de Cristina fanilor ei. Oamenii au votat, iar răspunul a fost „Da”. Actrița s-a conformat și a publicat un video pe Instagram. În prima parte a filmării, ea apare la salon, iar apoi, le arată internauților cât de mândră este de noua schimbare.

Cristina-Ciobanasu-schimbare-de-look-indrazneata.-Cum-arata-acum-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Fanii Cristinei Ciobănașu n-au stat prea mult pe gânduri și au complimentat-o pe actriță pentru noul look.

Eu tot am senzația că cel mai bine îți stătea roșcată spre portocaliu”, „Ce fain îți stă și cu tunsoarea aceasta”, „Ești superbă”, „Îți stă foarte bine”, Ce drăguță ești! Îmi place”, „Cea mai frumoasă”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton