Homepage  / Știri

FOTO: Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman s-au îndrăgostit de Thailanda

FOTO: Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman s-au îndrăgostit de Thailanda

de Redactia Tvmania

Criss și Vlad, membri Lala Band și protagoniștii telenovelei "O nouă viaţă", care va avea premiera pe 2 februarie, de la 20.30, la Acasă s-au întors dintr-o vacanță de vis în Thailanda, unde au fost alături de  familie și prieteni.

Cei doi s-au îndrăgostit de Thailanda: „Ţara asta este o minune! Am fost acolo împreună cu Vlad, cu familia mea din București și niște prieteni, ne-am distrat grozav. Nu vă imaginați ce senzație ai când hrănești un tigrișor de 6 luni care dacă și-ar pune mintea ar păpa un pic din mânuțele noastre. Eram în siguranță atâta timp cât era cu biberonul de lapte în gură. Și atunci se transforma într-o pisicuță care torcea, pufoasă, moale. Fabuloasă senzație. Și marea, florile, templele budist, totul era fascinant. Cu siguranță ne vom întoarce în țara asta minunată”, spune Criss.

„€œDe elefanți, ce să mai vorbim. O elefanţică cu moț roz ne-a îmbrățișat. Am trăit niște senzații extraordinare. Maimuţele obraznice. Una vroia neapărat să între în rucsacul meu. Ne-am simțit foarte bine. În plus, am fost foarte mândru de iubita mea. O oprea lumea pe stradă să îi spună cât este de frumoasă. A făcut poze cu un grup de adolescenți pentru că acolo Criss este un prototip de frumusețe. Mignonă, cu pielea albă și ochii albaştri”, adaugă Vlad.

„Şi eu am fost mândră de iubitul meu. Când ne-am plimbat cu elefanții a fost singurul care a avut curajul să stea pe spatele elefantului. Băiatul care îl conducea coborâse.  M-am simțit ca o prințesă al cărui prinț o protejează și este Tarzan. Tarzan și Jane, asta am fost în jungla thailandeză și pe insulele nelocuite. O vacanță de vis”, povestește Criss.

Cei doi actori de la Acasă au povestit că în vacanţa din Thailanda au făcut şi sport.

„€œNe-am plimbat cu caiacul, am înotat, am escaladat un munte să vedem o cascadă. Am citit, am ascultat muzică, am făcut o mulțime de lucruri pe care timpul nu ni le-a permis demult. Amintiri minunate avem și de la etajul 62 al unui zgârie nori din Bangkok, unde am luat cină la un restaurant în are liber. Cu o priveliște de vis”, spune Vlad.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton