Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cristina Cioran a dezvăluit numele fetiței sale. „Abia aștept să te țin în brațe”

Cristina Cioran a dezvăluit numele fetiței sale. „Abia aștept să te țin în brațe”

de Redactia Tvmania

Cristina Cioran a dezvăluit în urmă cu câteva săptămâni că va avea o fetiță, iar acum a făcut public numele pe care ea și iubitul i l-au ales micuței. 

„Sunt așa fericită. Abia o aștept. Ne-am gândit la nume, deja ne-am făcut o listă. Să fie un nume scurt”, spunea pe 21 aprilie Cristina Cioran la „Vorbește lumea”.

Acum, pe 12 mai, vedeta a făcut public numele micuței. Pe fiica ei o să o cheme Ema.

„Draga mea EMA, abia aștept să te țin în brațe!!!!”, a scris Cristina Cioran pe Instagram. Aceasta este în al doilea trimestru de sarcină.

Cine este iubitul lui Cristina Cioran 

fiecare dată să fie discretă atunci când a venit vorba de bărbatul care o va face mamă pentru prima oară. Într-un interviu acordat publicației OkMagazine, Cristina Cioran a vorbit deschis despre momentul în care ea și Alex și-au dat seama că își doresc un copil, dar și când s-a terminat fosta ei relație.

 
„Acea relaţie s-a terminat de când l-am cunoscut pe Alex, pentru că ne-am îndrăgostit pur şi simplu. Şi asta ne-am dorit de la început eu şi Alex: să avem copii, să ne căsătorim, să fim împreună. Şi da, ca să revin la întrebarea ta, îmi e teamă că nu voi avea răbdare. 
În jurul meu, culmea, am prietene de 42, 44 şi 45 de ani care au rămas însărcinate, toate anul ăsta. Asta e lumea în care trăim. M-am gândit şi eu, e adevărat: când copilul va avea 10 ani, eu voi avea 50 şi ceva. Aşa, şi? Eu nu mă văd o tăntiţă cu batic pe cap. Ah, dacă îmi flutură vântul în decapotabilă, da, mă văd cu batic pe cap. Altfel, nu (râde). Eu mă văd cool la o vârstă înaintată, cu copiii după noi, pe o insulă la soare, bând un pahar de vin. Dar Alex oricum mai are un băieţel, care va fi alături de noi oricum. Te-ai gândit că va fi un tată bun văzându-l cum e cu copilul lui? Da. Alex e perfect cu băieţelul lui. E exact cum trebuie.
E un om foarte bun, nu văd ce ar putea fi problematic. Normal că oamenii se mai ciondănesc, nici nu ar fi bună viaţa altfel. Dacă am fi tot timpul de acord, am fi un neam de zen, nu e cazul. (râde) Noi suntem balcanici’, a spus Cristina Cioran.
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton