Homepage  / Știri

Cristina Cioran şi Paula Chirilă le invită la concurs pe “dragele lor prietene”

Cristina Cioran şi Paula Chirilă le invită la concurs pe “dragele lor prietene”

de Redactia Tvmania

De 8 Martie, emisiunea “Draga mea prietenă” (Kanal D) premiază prietenia într-un concurs care este în plină desfăşurare. Astfel, telespectatoarele care scriu pe pagina de Facebook a emisiunii ce înseamnă pentru ele cuvintele “Draga mea prietenă” sau povestesc o întâmplare cu cea mai bună prietenă a lor vor fi invitate în emisiune sau vor fi premiate cu o ieşire în oraş “ca între fete”.

„Vă aşteptăm în număr cât mai mare să ne spuneţi cine este draga voastră prietenă. Cum pot lega femeile, între ele, o prietenie frumoasă. Vrem să ne spuneţi dacă există o reţetă pentru o prietenie sinceră între femei, dacă prietena cea mai bună este pentru voi mai mult decât o soră, care vă este alături în situaţii bune sau rele, care vă sfătuieşte de bine sau vă critică când greşiţi. Vrem să aflăm totul, de la voi!”, a spus Paula.

Dovada clară că o prietenie între două femei este indestructibilă o demonstrează şi cele două prezentatoare ale emisiunii difuzate de Kanal D, Cristina Cioran şi Paula Chirilă, acestea petrecându-şi mereu timpul liber împreună şi dându-şi sfaturi una celeilalte atunci când e cazul.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton