Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cristina Cioran zâmbește din nou. „Vine Ema acasă”. Când va fi externată fetița

Cristina Cioran zâmbește din nou. „Vine Ema acasă”. Când va fi externată fetița

de Andra Stana,

Cristina Cioran (45 de ani) are motive să fie fericită! Medicii neonatologi i-au dat, în sfârșit, vestea cea bună: în perioada următoare, își va putea lua bebelușa acasă. Micuța Ema, care s-a născut la 29 de săptămâni, a depășit perioada critică.

Actrița a dat vestea cea mare pe pagina ei de socializare, unde ține în mod constant legătura cu fanii și cărora le-a și mărturisit clipele dificile prin care a trecut.

Acum mai bine de o lună, Cristina Cioran a trecut prin momente cumplite, căci a născut prematur, la doar 7 luni, și se îngrijora pentru viața micuței sale, Ema. Acum însă Cristina poate să zâmbească din nou.

Cristina Cioran: „Mai are foarte puțin și gata”

„Săptămâna viitoare vine Ema acasă. Mai are foarte puțin și gata”, a anunțat proaspăta mămică, entuziasmată, intr-un Instastory, prilej cu care a postat și prima poză cu micuța Ema, scrie click.ro.

„Forța fie cu tine! Ema, dragostea mea!”, a mai scris actrița în mediul on-line.

Din cauza regulilor impuse de pandemie, Cristina a mers la spital de două ori pe săptămână să-și vadă bebelușa, aflată la incubator. Vedeta a mărturisit emoționantă reacția Emei în momentul când micuța i-a auzit vocea celei care i-a dat viață. “Am fost în vizită, când am intrat, acolo, în salon, și am zis, fetița mea m-a auzit și a început aparatul să (n.r. – i-a crescut pulsul)… Să sperăm că o să fie… Suntem siguri că o să fie bine, dar e o strângere de inimă”, spunea Cristina Cioran, conform spynews.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton