Homepage  / Știri

Cristina Dochianu a luat lecţii de scrimă de la Ana Maria Brânză

Cristina Dochianu a luat lecţii de scrimă de la Ana Maria Brânză

de Redactia Tvmania

Prezentatoarea Ştirilor din sport de la Prima TV a luat pentru prima oară lecţii de scrimă de la Ana Maria Brânză, multiplă campioană europeană, campioană mondială (2010, 2011) şi vicecampioană olimpică la Beijing (2008).

Cristina Dochianu a luat lecţii de scrimă de la Ana Maria Brânză

«Am luat lecţii de scrimă de la Ana. La început mi-a fost destul de greu, până am învăţat mişcările. Este un sport complex din toate punctele de vedere, un mare consumator de energie, atât fizică, cât şi psihică. Necesită o deosebită agerime a gândirii şi totodată o viteză de decizie şi acţiune remarcabilă. Mi-a plăcut foarte mult şi cu siguranţă voi mai repeta experienţa”, spune Cristina.

Pe Cristina Dochianu o puteţi urmări prezentând ştirile din sport în cadrul jurnalului Prima TV.

Cristina Dochianu (29 de ani) recent transferată de la Antena 1 la Prima TV, s-a măritat în decembrie anul trecut cu omul de afaceri Cristian Fogarassy.

”Se spune că un act nu înseamnă mare lucru, că atunci când iubești nu ai nevoie de o hârtie care să exprime dragostea. Într-o oarecare măsură este adevărat, însă consimțământul scris de a petrece viața alături de acea persoană înseamnă mult mai mult decât o simplă bucată de hârtie. Asumarea maximă a relației îi completează pe cei doi parteneri, iar eu, acum, mă simt completă.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton