Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cristina Dorobanțu de la „Puterea Dragostei”, detalii noi despre familia ei. „Mama, într-adevăr, nu a acceptat niciodată”

Cristina Dorobanțu de la „Puterea Dragostei”, detalii noi despre familia ei. „Mama, într-adevăr, nu a acceptat niciodată”
5

de Redactia Tvmania

Cristina Mihaela Dorobanțu prezintă emisiunea „Puterea Dragostei” (Kanal D) și este unul dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Tânăra reușește de ani buni să se împartă între carieră și viața de familie, scrie libertatea.ro.

Vedeta Kanal D a povestit recent despre  relația cu părinții ei, dar și despre viața departe de țară.

„Părinții mei sunt icoanele vieții mele. Mama, într-adevăr, nu a acceptat niciodată să lucrez în media. Și acum îmi spune că și-ar fi dorit să fiu notar, dar tata mă susține din toate punctele de vedere și anunță toți vecinii de pe strada noastră din Măgurele să se uite la «Puterea Dragostei».

El este un fan înrăit al emisiunii. Chiar dacă mama nu m-a susținut în această carieră, mă iubește extrem de mult și am toată înțelegerea lor”, a declarat Cristina Dorobanțu pentru Viva! „Mi-am creat o adevărată familie în Turcia, echipa «Puterea Dragostei», mă simt protejată și aici, în Turcia.

Este adevărat că dorul de familie este foarte mare, dar, de câte ori am ocazia, merg acasă și mă bucur de ai mei. Cumva am găsit un echilibru între muncă, satisfacția profesională și bucuria de a fi alături de cei dragi.

Din păcate, nu mai am timp să petrec cu prietenii, dar sunt mulțumită de ce se întâmplă la acest moment în viața mea”, a mai adăugat Cristina.

Cristina Dorobanțu de la Puterea Dragostei, detalii noi despre familia ei (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton