Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cristina Herea a devenit mamă pentru prima oară. „Știu că într-o bună zi vei schimba lumea”

Cristina Herea a devenit mamă pentru prima oară. „Știu că într-o bună zi vei schimba lumea”
8

de Andra Stana,

Cristina Herea a născut. Vedeta România TV a adus pe lume o fetiță sănătoasă căreia i-a pus numele Ekaterina Antonia.

Jurnalista și prezentatoarea de la România TV a făcut marele anunț în mediul online Tânăra de 35 de ani a postat pe conturile ei de socializare următorul mesaj:

„Ekaterina, știu că într-o bună zi vei schimba lumea aceasta într-una mai bună! Mami și tati te iubesc dincolo de limitele noastre umane! Bine ai venit în lumea aceasta, mica noastră eroină iubită PS: Mii de mulțumiri echipei de medici și asistente care au făcut minuni pentru noi.”

Cristina-Herea-a-devenit-mama-pentru-prima-oara-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cristina Herea și soțul ei au pregătit deja camera micuței Ekaterina. Au amenajat-o în stil clasic și au folosit nuanțe de alb și roz, scrie unica.ro.

„Am pictat pereții, am comandat pătuț peste mări și țări, am «scotocit» toate magazinele și internetul pentru un dulăpior roz, am ales cel mai complex balansoar cu 10 melodii și zdrăngănele… acum mai vrem un singur lucru: să doarmă în camera ei!”, a scris Cristina Herea, pe Instagram, în dreptul unei poze cu încăperea pregătită pentru fetiță.

A luat o pauză de la știri în luna august

Vedeta de la România TV a decis să ia o mica pauză din televiziune, pentru a se putea dedica creșterii fetiței.

Mai mult, ea declara, acum câteva luni, că nu vrea să angajeze o bonă. În schimb, cea care îi va da o mână de ajutor va fi mama ei.

„Am norocul să am ajutor de nădejde în familie. Mama mea va fi încântată să stea cu bebelina în cele câteva ore în care eu sunt la muncă. Deocamdată nu mă pot acomoda cu ideea de bonă, de persoană străină care să pună mâna pe fetița mea. Fiecare mamă cu nebuniile ei. În primele luni de viață, nu mă voi desprinde ea, însă îmi doresc să își petreacă mare parte din copilărie la Snagov. Acolo are o curte mare, aer curat, cea mai bună mâncare făcută de mama mea”, a zis Herea, potrivit dcnews.ro.

Jurnalista și Mihai Benga s-au căsătorit civil pe 15 iulie 2020.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton