Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat. „Nici măcar tu nu te poți împotrivi”

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat. „Nici măcar tu nu te poți împotrivi”
7

de Roxana Mirea,

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat. Vestea a apărut după ce vedeta și băiatul lui Victor Pițurcă au fost prezenți la un eveniment și au fost văzuți sărutându-se. Cristina Ich a confirmat împăcarea cu tatăl copilului ei.

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat, iar vestea a apărut după ce au fost surprinși în ipostaze cât se poate de tandre la un evenimjent. În weekend, cei doi s-au întâlnit la ziua unei prietene comune. Evenimentul s-a ținut într-un club, iar Cristina Ich și Alex Pițurcă au dansat împreună, iar la un moment dat s-au și sărutat. Cristina Ich a confirmat că formează din nou un cuplu cu Alex Pițurcă, după ce a publicat mai multe clipuri video în care apar împreună.

„A fost ceva spontan! Când e să fie destin nu ți-l poate schimba nimeni. Nici măcar tu nu te poți împotrivi”, a povestit Cristina Ich pe Instagram, notează Libertatea pentru femei.

cristina-ich-si-alex-piturca-s-au-impacatIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

În octombrie anul trecut, după aproape 3 ani de relație, Cristina Ich a anunțat despărțirea de Alex Pițurcă. „Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată”, scria la vremea aceea în mediul online Cristina Ich.

Cristina Ich, după despărțirea de Alex Pițurcă

Cristina Ich și Alex Pițurcă au împreună un băiețel, pe Noah. „Despărțirea nu este una abruptă, decizia nu este una de moment. Am avut timp și ne-am acordat spațiu pentru a ne decide, împreună, dacă mai putem construi sau ne-ar fi mai bine să rămânem prieteni. Relația noastră a fost departe de a putea fi numită azi, de niște străini, „calvar” .

Ne-am iubit mult, pasional, nebunește. Avem mărturie un trecut minunat și inestimabil. Tocmai faptul că nu ne-am dat timp, că ne-am lăsat pradă pasiunii, a lăsat loc apariției unei minuni în viața noastră.

Noah nu este doar extrem de iubit, a fost și este un copil dorit cu fiecare celulă, atât a mea, cât și a tatălui lui. Alex este un părinte dedicat, asumat și implicat în viața lui Noah și nimic nu o să schimbe asta. Relația noastră de cuplu, perfect de imperfectă, a ajuns la final. Relația noastră în calitate de părinți este în continuă creștere, transformare și dezvoltare. Sentimentele s-au așezat, respectul s-a sedimentat și iubirea a luat altă formă – ne suntem și ne vom rămâne prieteni, sprijin și implicați în creșterea și educarea unui copil perfect”, a povestit Cristina Ich pe Instagram, acum ceva timp, potrivit libertatea.ro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton