Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cristina Joia a divorțat în mare secret. Primele declarații ale designerului de la „Visuri la cheie”. „Am fost în stare de șoc”

Cristina Joia a divorțat în mare secret. Primele declarații ale designerului de la „Visuri la cheie”. „Am fost în stare de șoc”
8

de Andra Stana,

Cristina Joia face parte din echipa „Visuri la cheie” de 4 ani. Recent, vedeta a făcut un anunț șocant în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță. Designerul a dezvăluit că a divorțat în mare secret de soțul ei, Bogdan. Când a avut loc ruptura dintre ei și de ce a anunțat abia acum vestea divorțului.

Cristina Joia, primele declarații despre divorț: „Mi-a luat un an și jumătate să pot vorbi asumat despre mine”

Cristina Joia a fost invitata lui Cătălin Măruță, în episodul 76 al podcastului Acasă la Măruță. Designerul de la Visuri la cheie a dezvăluit faptul că s-a despărțit de soțul ei. Cu toate că a trecut deja un an și jumătate de la momentul separării, nu a putut să vorbească public despre acest amănunt din viața ei personală.

„Mi-a luat un an și jumătate să pot vorbi asumat despre mine …e ca atunci când te lovește trenul, dar tu te ridici și zâmbești ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Pentru că trebuie să continui, sunt oameni cu probleme mult mai mari decât ale tale. Mi-am tot zis asta, dar vine un moment în care realizezi că ești zob și fix vulnerabilitatea și acceptarea asta te ajută să te reconstruiești.

Nu aveți idee de cate ori când eu mă umflasem de plâns noaptea, a doua zi oamenii îmi spuneau ” ai o enegie așa bună, zâmbești tot timpul viața ta trebuie să fie perfectă”… !”, a scris Cristina Joia, într-o postare pe Instagram.

Cristina Joia: „El a vrut să plece”

Cristina Joia a mărturisit că soțul ei a hotărât să plece, dar nu se consideră mai puțin vinovată de destrămarea căsniciei lor. Designerul a recunoscut că inițial a fost „în stare de șoc”.

El a vrut să plece, dar asta nu mă face pe mine mai puțin vinovată. Dacă cei doi nu lucrează la relație în fiecare zi și nu prioritizează relația, lucrurile alea nu au cum să țină doar dacă cei doi se iubesc. De iubit ne-am iubit foarte mult”, a spus Cristina Joia în podcastul Acasă la Măruță.

cristina-joia-a-divortat-in-mare-secret.-primele-declaratii-ale-designerului-de-la-visuri-la-cheie-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cristina Joia: „Divorțul este ca o moarte”

Referitor la divorț, Cristina Joia este de părere că acesta este distructiv, „ca o moarte”, cu atât mai mult cu cât se petrece între doi oameni care s-au iubit, scrie protv.ro.

Realmente este o moarte, este moartea a ceva ce a fost hrănit și a fost viu și frumos foarte mulți ani”, a mai spus designerul de la Visuri la cheie.

Cristina Joia și fostul ei soț și-au dorit să devină părinți, dar nu au reușit pe cale naturală, mai scrie sursa citată. Acesta este motivul pentru care ei au adoptat un băiat în vârstă de 3 ani, pe Andrei.

Cum a trecut Cristina Joia peste momentul în care a fost agresată

În luna noiembrie 2020, Cristina Joia a fost victima unei agresiuni într-un magazin de pe Calea Șerban Vodă, din București. Aceasta a fost atacată violent de către o femeie căreia i-a reproșat că a blocat drumul de acces, dar și trecerea de pietoni cu mașina. În urma nefericitului incident Cristina Joia a rămas cu priamida nazală spartă, dar și cu sechele emoționale.

A urmat în lunile următoare un întreg proces prin care vedeta de la „Visuri la cheie” a trecut și ne-a demonstrat tuturor că este o femeie puternică.  Cu toate astea, Cristina Joia ne-a mărturisit că procesul  de recuperare atât fizic, cât și psihic, a fost unul foarte greu.

„Da, a fost o perioadă destul de dificilă… au fost două operații la o lună distanță (prima de urgență, în seara agresiunii, și a doua de reconstrucție nazală în preajma Crăciunului). Apoi, procesul care a fost traumatizant în sine. Pentru  că m-am trezit pusă la zid (deși eu eram victima) și acuzată că m-am folosit de media – lucru pe care nu l-am făcut. Am refuzat pe perioada procesului toate invitațiile lăsând justiția să decidă în acest caz. Deși pe perioada procesului cred că am auzit „o simplă lovire” de zeci de ori, am realizat că e important pentru mine să nu rămân blocată în energia negativă și să merg mai departe.

Din păcate, pentru această „simplă lovire” trebuie să merg periodic la clinică pentru injectări cu acid hialuronic în cicatrice. Și o să mai am nevoie de încă o intervenție pentru a o atenua. De dispărut complet nu se poate, pentru că tăietura a fost foarte adâncă.”, a declarat Cristina Joia în exclusivitate pentru TVMania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton