Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Joia, escapadă în Portugalia. Designerul de la „Visuri la cheie” s-a bucurat de o scurtă vacanță

Cristina Joia, escapadă în Portugalia. Designerul de la „Visuri la cheie” s-a bucurat de o scurtă vacanță
12

de Cătălina Matei,

Deși filmările pentru cel de-al 9-lea sezon al emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro TV sunt în plină desfășurare, Cristina Joia a reușit să ia o pauză binemeritată și a fugit pentru câteva zile în Portugalia. Designerul s-a bucurat de câteva zile de vacanță și a vizitat atât Lisabona cât și alte zone extrem de pitorești.

Pasionată de tot ce înseamnă culoare și arhitectură, Cristina Joia a avut parte de o vacanță de vis în Portugalia. Chiar dacă are un program încărcat, mai ales că filmările pentru cel de-al 9-lea sezon al emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro TV sunt în toi, designerul a reușit să strecoare și câteva zile de vacanță.

Cristina Joia a colindat pe străzile din Lisabona, dar a avut timp să și viziteze unul dintre cele ami frumoase castele din Europa, Palatul Pena din Sintra, pe Riviera portugheză. Așa cum reiese din fotografiile postate de designerul de la „Visuri la cheie”, Cristina a avut parte de multe culori și de priveliști de vis.

Cristina-Joia-vacanta-Portugalia-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

De altfel, călătoriile se numără printre pasiunile sale de dincolo de micul ecran. „Îmi place să călătoresc și să mă pierd în muzeele lumii. Iubesc foarte mult animalele și ador să mă plimb cu Leia, cățelușa mea, în parc. Atunci când merge într-o altă țară, îmi place să descopăr locuri inedite împreună cu Andrei (n.r. fiul Cristinei, în vârstă de 10 ani), pentru că lumea se vede altfel prin ochii unui copil 🙂 ”, ne-a mărturisit Cristina.

Arhitecți noi în sezonul 9 al emisiunii „Visuri la cheie”

În noul sezon al emisiunii „Visuri la cheie”, care va fi difuzat la Pro TV în această toamnă, echipa are parte de forțe proaspete. Iată ce am aflat de la Cristina Joia: „În echipă a revenit Andrei Samoil (care a fost în primele două sezoane), Oana Boghiu, sora geamănă a Laurei și Mara Ciubotaru. Alex Gavrilescu și Andra Marinescu sunt acum veterani :). Iar împreună cu Dragoș întregim echipa din sezonul 9. Eu mă bucur că, fiind în fiecare ediție a emisiunii, am ocazia să lucrez cu toți. Iar fiecare arhitect nou care vine în echipă are energie creativă și ne ajută să facem bine fiecărei familii pe care o întâlnim la Visuri la cheie”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton