Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cristina Mihaela Dorobanțu: „Voi fi o mămică extrem de mândră” | EXCLUSIV

Cristina Mihaela Dorobanțu: „Voi fi o mămică extrem de mândră” | EXCLUSIV
7

de Redactia Tvmania

Tocmai ce a împlinit 30 de ani pe 23 mai, astfel am găsit prilejul perfect de a vorbi cu Cristina Mihaela Dorobanțu despre dragoste, relații și planuri de viitor. Dacă este sau nu vedeta într-o relație sau nu, ne-a dezvăluit chiar ea!

Viața poate lua uneori întorsături total neașteptate! În această situație este și Cristina Mihaela Dorobanțu al cărei drum professional s-a schimbat complet odată cu proiectul „Puterea dragostei”, de la Kanal D, însă  înainte de această nouă etapă s-a și despărțit de cel care urma să îi devină soț:

„Eu cred foarte mult in Dumnezeu si, la momentul respectiv, cred ca a fost un semn, un dar primit de la El, ca nu trebuie sa fac pasul cel mare. Nu regret. Consider ca asa trebuia sa se intample. Daca as fi facut pasul cel mare, cu siguranta nu ar fi fost asa cum as fi dorit si visat. Este mai bine asa”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu pentru Tvmania.

Cristina Mihaela DorobanțuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cristina Mihaela Dorobanțu: „Voi fi o mămică extrem de mândră”

Cristina Mihaela Dorobanțu și-a păstrat optimismul în ceea ce privește dragostea, însă în momentul de față nu și-a găsit încă sufletul pereche:

„ Sufletește mă bucur de toată iubirea din jurul meu, sunt iubită de familie, de prieteni. Nu pot spune că cineva face parte din viața mea în acest moment. Încă aștept să vină momentul în care voi putea declara din nou că sunt cu cineva, că avem planuri de viitor”, a continuat prezentatoarea.

Cu toate astea, prezentatoarea emisiunii „Puterea dragostei” se vede mămică în viitorul apropiat:

„Îmi doresc enorm să fiu mamă, pentru asta trebuie să cunosc pe cineva cu care să fiu compatibilă. Mă uit în jur și văd că tot mai multe prietene și cunoșțințe sunt însărcinate și mă bucur enorm, trăiesc alături de ele easta perioada. Va veni, cu siguranță, și ziua în care și eu voi deveni mama, până atunci mă concentrez foarte mult pe carieră mea.

Profesional, sper din toată inima că mă voi află tot la cârma unui proiect ambițios, de ce nu, poate tot Puterea Dragostei. Personal, îmi doresc să îmi țin copilul de mâna; voi fi o mămică extrem de mândră”, a mai spus Cristina Mihaela Dorobanțu pentru TVMania.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton