Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cristina și Georges de la „Căsătoriți pe nevăzute” au divorțat. Care e motivul. „Am dus-o cât de mult am putut noi”

Cristina și Georges de la „Căsătoriți pe nevăzute” au divorțat. Care e motivul. „Am dus-o cât de mult am putut noi”
11

de Redactia Tvmania,

În toamna anului 2021, Cristina și Georges s-au căsătorit în emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute”. Recent, fostul concurent al show-ului de la Pro TV a anunțat că el și soția sa și-au spus „Adio!”. Cei doi au semnat actele chiar în decembrie. Cum a explicat bărbatul decizia de a divorța după doar un an și jumătate de relație.

Cristina și Georges de la „Căsătoriți pe nevăzute” au semnat actele de divorț

Într-o postare pe contul de Instagram, George a recunoscut divorțul de soția sa. Cu toate acestea, el spune că nu regretă experiența.

„Chiar dacă eu și cu Nina nu mai formăm un cuplu, nu regretăm nimic, a fost cea mai frumoasă experiență din viața noastră @casatoritipenevazute și suntem mândri c-am împărtășit-o alături de voi! Vă mulțumim că ne sunteți mereu aproape, și ție Esposa pentru tot! P.S. poza a 10a este să ne amintim de prietenii noștri care au trecut prin aceeași experiență inedită si provocatoare!”

Cristina și Georges de la „Căsătoriți pe nevăzute” au divorțat. Care e motivulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Am dus-o cât de mult am putut noi”

„Le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături în povestea asta a noastră. A fost ceva splendid, inedit. Ceva unic în țară. Am dus-o cât de mult am putut noi. Eram așa, ca frații, foarte buni prieteni, și nu era tocmai cea mai sănătoasă relație. Nu cred că mai aveam unde să creștem de acolo. Eram prea tovarăși”, a dezvăluit George într-un live pe Instagram.

George le-a spus următoritor săi că decizia de a divorța a luat-o împreună cu Cristina, fosta lui soție, cu care a rămas în relații bune.

„Am rupt actele. Am făcut asta în luna decembrie, la Dâmbovița. A fost o perioadă în care nu prea mă regăseam. Am așteptat să rămână decizia definitivă. Acum, prin faptul că vorbesc despre asta, o să mă simt eliberat. Noi doi nu ne-am despărțit din motive de ceartă. N-am suferit, este o decizie matură din partea amândurora”, a mai declarat fostul concurent al emisiunii „Căsătoriți pe nevăzute”.

El a mai adăugat că nu are încă o nouă iubită și că preferă să fie singur. În ceea ce o privește pe Cristina, ea nu a făcut până acum nicio declarație despre divorț, scrie protv.ro.

Cristina și Georges s-au căsătorit în prezența Elenei Lasconi

Cristina și Georges au spus da în fața ofițerului de stare civilă, Elena Lasconi, în septembrie 2021, la „Căsătoriți pe nevăzute”.

Georges este din Coasta de Fildeș, dar este român de-al nostru de la Galați. Cristina a fost plecată o vreme la Londra, unde a studiat jurnalismul, dar din cauza pandamiei s-a întors acasă”, a spus atunci Elena Lasconi.

Fata e splendidă, nici nu zici că e româncă, zici că e din Texas, e frumoasă rău”, a spus Georges după căsătoria cu Cristina.

Mireasa s-a arătat însă foarte emoționată și rușinată, după ce Georges a sărutat-o: „Nu că nu mi-am dorit un sărut… Arată bine, doar că mi-aș fi dorit să nu fie toată lumea în jur, asta mi s-a părut ciudat”.

Mama Cristinei a fost de părere că cei doi tineri sunt foarte diferiți. „Observ că vin din părți diametral opuse. Sunt foarte curioasă să văd unde este compatibilitatea dintre ei, pentru că eu îi văd diametral opuși. Cristina e mai zăpăcită, el e mult mai așezat , mai temperat”, a spus Liliana Diaconu.

E puțin șocant, da nu prea mult. Având în vedere meseria mea, cunosc și oameni de culoare și asiatici și toate națiile. E român. Aș crede că și de religie” ( nr. creștin ortodox), a spus tatăl Cristinei, Gigel Diaconu.

„Căsătoriți pe nevăzute”, un reality show bazat pe știință

Reality-show-ul matrimonial „Căsătoriți pe nevăzute” a fost descris de cei de la Pro TV ca fiind un adevărat experiment social. Adaptarea formatului „Married At First Sight”, producția „Căsătoriți pe nevăzute” este un reality show bazat pe știință, destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, dar n-au abandonat încă lupta de a-și găsi jumătatea.

După ce au încercat totul în trecut, câțiva oameni obișnuiți au experimentat o nouă metodă prin care-și pot descoperi partenerul perfect. Cu ajutorul unor experți în psihologie și genetică, participanții la acest show au fost „potriviți” de specialiști cu o persoană complet străină, dar compatibilă, cu care s-au căsătorit.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton