Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Șișcanu ar adopta un copil. Cine a venit cu această propunere. „De ceva timp, mă tot bate la cap”

Cristina Șișcanu ar adopta un copil. Cine a venit cu această propunere. „De ceva timp, mă tot bate la cap”
8

de Roxana Mirea,

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea lor a venit pe lume o fetiță, Petra. Acum, vedeta a mărturisit că nu exclude posibilitatea de a adopta un copil, având în vedere că nu și-ar dori să mai aducă ea pe lume unul. Iată cine a venit cu această propunere.

Cristina Șișcanu se gândește să adopte un copil

Când l-a cunoscut pe Mădălin Ionescu, el era prezentator la „Acces direct”, iar ea era reporter. Inițial l-a admirat profesional, iar apoi s-a îndrăgostit de el. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împreună o fetiță, însă prezentatorul TV mai are doi copii din relația anterioară.

Într-un interviu recent, Cristina Șișcanu a spus că nu se gândește să mai aducă pe lume un copil, însă nu explude posibilitatea de a adopta unul. Cea care a venit cu această propunere a fost chiar fiica ei, Petra, în vârstă de cinci ani.

Mie mi-ar plăcea (n.r să mai facă un copil), dar tot timpul mă reține ceva, nu știu de ce. Petra (n.r fiica ei) chiar de curând are o fază în care îmi tot cere un frate sau o soră, mai mici, pentru că mai mari are, și eu zic: „Petra, eu sunt foarte ocupată de dimineața până seara, cum o să reușim să le facem pe toate?” și ea zice: „Dacă nu vrei, putem să adoptăm” așa mi-a zis și de ceva timp tot mă bate la cap cu ideea asta, să adoptăm un copil. Ea are cinci ani și jumătate și recent a înțeles situația asta cu casele de copii”, a mărturisit Cristina Șișcanu, pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Cristina Șișcanu revine la TV cu o nouă emisiune. Pe ce post va apărea soția lui Mădălin IonescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cristina Șișcanu, surprinsă de fiica ei

Cristina Șișcanu a rămas surprinsă atunci când fiica ei i-a spus că își dorește ca ea și Mădălin Ionescu să adopte un copil. Vedeta nu exclude această posibilitate și susține că dacă ar avea mai mulți bani ar mai face copii și ar mai și adopta.

„M-a surprins că mi-a zis că își dorește să adoptăm un copil, pentru că e și foarte mică. (…) Eu mă bucur foarte mult când văd oameni care fac gesturi de genul ăsta și dacă aș avea foarte mulți bani, aș mai și face copii și aș mai și adopta și m-aș dedica lor, pentru că îmi place. Tot ce am vrut eu să fac până acum am făcut. Nu spun nu. Eu oricum am adoptat cumva doi copii acum 12 ani”, a mai declarat Cristina Șișcanu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton