Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cristina Șișcanu, despre motivul pentru care nu a mai vrut încă un copil cu Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu, despre motivul pentru care nu a mai vrut încă un copil cu Mădălin Ionescu
8

de Andra Stana,

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împreună o fetiță, pe nume Petra. Totodată, vedeta de 37 de ani se ocupă și de cei doi copii pe care prezentatorul îi are din căsnicia anterioară. Ce i-a oprit să mai facă încă un copil împreună.

De curând, Cristina Șișcanu a mărturisit, într-un interviu ciao.ro, că ar mai vrea să fie însărcinată încă o dată. Vedeta a explicat că, dacă nu ar fi fost pandemia, familia lor s-ar fi mărit deja.

„Da, ne mai dorim copii. Probabil că dacă nu ar fi fost pandemia, e posibil să fi avut deja încă unul. Doar că, cumva, m-a pus pe gânduri toată situația asta din ultimii doi ani și am avut așa o reținere. Nu știu, vedem de acum încolo. Dar așa, da, ne-am dori. Ne place să avem familia mare.

E superb când ne adunăm cu toții, e sentimentul acela de împlinire maximă. Un copil este o bucurie, chiar daca este și o responsabilitate imensă. Dar bucuria pe care ți-o aduce un copil, mai ales într-un cuplu în care iubirea e puternică, ți-aduce pur și simplu împlinire maxima”, a declarat Cristina.

Cristina Șișcanu, despre motivul pentru care nu a mai vrut încă un copil cu Mădălin IonescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Ne-am început relația din prima clipa cu copii”

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a recunoscut, în interviul citat, că are câteva temeri legate de familia sa. Cristina Șișcanu a dezvăluit când a început să conștientizeze că există pericole.

„E firesc, mai ales cu cât înaintezi în vârstă să începi să ai frici și temeri. Pentru că conștientizezi că există pericole, că se pot întâmplă lucruri și nu vrei. Nu vrei să se întâmple nimic rău niciunui membru al familiei. Îmi amintesc că temerile mele au apărut de la începutul relației noastre.

Pentru că noi ne-am început relația din prima clipa cu copii. Și îmi amintesc și acum când mergea Ștefania la școală generală, în liceu, dimineața stăteam tot timpul, așa, cu inima strânsă. Să știu că a ajuns cu bine, că a traversat pe trecerea de pietoni, că era o trecere de pietoni nesemaforizată la liceu acolo unde era ea.”, a povestit soția lui Mădălin Ionescu.

„Vreau să ajung până la vară la silueta de dinainte”

Cristina Șișcanu a mărturisit că primește complimente pe Instagram, deși nu a „slăbit încă cât trebuie”.

Eu reușesc să maschez destul de bine kilogramele în plus. Pentru că eu mă îngraș proporțional, de fiecare dată când mă îngraș. Dar în toamnă m-am îngrășat foarte mult, vreo 7-8 kilograme. Niciodată nu m-am îngrășat așa de mult, într-o perioadă atât de scurtă, în 3-4 luni. Nu mi-am dat voie niciodată să mă îngraș, mai mult de 3-4 kilograme, exceptând perioada sarcinii, evident.”, a detaliat Șișcanu.

Ce dietă urmează acum Cristina Șișcanu

Referitor la dieta pe care o ține în prezent, vedeta a povestit că urmează un plan alimentar conceput de o nutriționistă pe care o știe deja de un an de zile.

„Trebuie avut mare grijă la alimentație, mai ales că după 30 de ani nu mai sunt arderile așa de rapide ca la 20 de ani, este foarte clar. Sunt într-un proces de slăbire, am slăbit deja câteva kilograme bune.

Sunt într-un plan alimentar conceput de Sonia Burtic, nutriționista pe care o cunosc de un an și ceva. Și cu care am mai lucrat și am avut rezultate spectaculoase. Mă țin de treabă, mă simt foarte bine cu planurile ei alimentare. Pentru că nu mă frustrează. Timp de o săptămână trec prin toate grupele alimentare. Am interzis doar la sucurile acidulate. În timp de o săptămână mănânc de toate, dar are ea o formulă magică de a combina alimentele, astfel încât reușesc să slăbesc. Și sunt foarte eficiente în procesul de slăbire și slăbesc destul de repede. Vreau să ajung până la vară la silueta de dinainte. Și voi introduce și mișcarea în rutina mea.”, a menționat vedeta.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton