Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Șișcanu, îngrijorată pentru rudele sale din Kiev din cauza războiului. Vrea să le aducă în România

Cristina Șișcanu, îngrijorată pentru rudele sale din Kiev din cauza războiului. Vrea să le aducă în România
8

de Roxana Mirea,

Cristina Șișcanu este îngrijorată pentru rudele sale din Kiev, în contextului atacului Rusiei asupra Ucrainei. Preşedintele Vladimir Putin a anunţat joi în zori o operaţiune militară în Ucraina, sub pretextul de a-i „apăra pe separatiștii" din estul țării, iar de atunci Cristina Șișcanu nu mai are liniște.

Cristina Șișcanu are rude în Ucraina

După ce astăzi Rusia a atacat Ucraina, Cristina Șișcanu trece prin momente extrem de grele pentru că are rude apropiate în Kiev. Partenera lui Mădălin Ionescu le-a mărturisit urmăritorilor ei de pe Instagran că este vorba despre unchiul el, mătușa și verișoarele sale, împreună cu familiile lor.

Situația e gravă, de dimineață sunt ochi și urechi la știri despre situația din Ucraina. Asupra noastră se restrâng lucrurile astea pentru că verișoarele mele sunt ucrainence, fratele mamei e stabilit de foarte mult timp în Ucraina, are familie acolo, are două fete de vâstă apropiată cu mine, care au și ele famii și copii. Une e în Kiev, alta e în altă zonă care nu e vizată de ruși. Verișoara mea stabilită în Kiev e la serviciu, e asistentă medicală, își desfășoară în continuare activitatea în mod obișnuit”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram.

Cristina-Siscanu-are-rude-in-Ucraina-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cristina Șișcanu vrea să își aducă rudele în România

Cristina Șișcanu a mai declarat că oamenii sunt panicați. Mulți încearcă să se pregătească să plece din țară. Soția lui Mădălin Ionescu a mai spus că unchiul ei a fost nevoit să aștepte trei ore să-și alimenteze mașina din cauza cozilor uriașe care s-au format la benzinării.

A vrut să meargă să-și alimenteze mașina la benzinărie, a stat trei ore la coadă să o poată alimenta, toți sunt pregătiți pentru plecare în caz că va fi nevoie. Unchiul meu mi-a spus că sunt echipaje de poliție peste tot, sunt verificate mașinile”, a spus ea, potrivit spynews.ro.

Cristina Șișcanu își dorește să își aducă rudele din Ucraina în România. Totuși, acestea nu vor să părăsească țara momentan.

Le-am propus rudelor mele să vină aici la mine, să am grijă de ele pe toată perioada asta critică, e vorba despre unchiul meu, soția lui, cele două fete care au la rândul lor soți și copii. Mi-au zis că nu vor să plece de acum de acasă, dar propunerea rămâne deschisă și dacă sunt într-un pericol iminent eu îi aștept și sunt dispusă să-i ajut cu tot ce e nevoie”, a mai povestit Cristina Șișcanu.

„Lucrurile au luat o întorsătură extrem de gravă”

Cristina Șișcanu a oferit câteva declarații și la Antena Stars despre situația rudelor sale din Ucraina, în contextul războiului ruso-ucrainean.

Sunt verișoarele mele, unchiul meu, fratele mamei, verișoarele cu care am copilărit, ne vizitam foarte des, e cumplit. De dimineață am stat la discuții să încerc să-i conving pe toți și să-i aducem aici, dar n-am putut să-i conving. Nu vor să-și părăsească casele, unchiul meu are o gospodărie acolo, e tot o debandadă.

Lucrurile au luat o întorsătură extrem de gravă și complicată. Sunt foarte îngrijorată și de verișoarea mea, asistentă medicală, care a mers la muncă în mod obișnuit. Nu am putut să-i conving, până la urmă e decizia lor, ar fi trebuit cred să ia această decizie mai devreme înainte de a pleca. Haosul va fi din ce în ce mai mare, totul e imprevizibil.

Unchiul meu e lângă o pădure, lui i se pare că nu i se va întâmpla nimic, verișoarele mele sunt stabilitate în oraș. Ele se roagă, își păstreză calmul și speră că se va termina repede, dar eu sinceră să fiu nu cred. Deocamdată sunt stăpâne pe situație”, a spus Cristina Șișcanu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton