Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Șișcanu revine la TV cu o nouă emisiune. Pe ce post va apărea soția lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu revine la TV cu o nouă emisiune. Pe ce post va apărea soția lui Mădălin Ionescu
6

de Roxana Mirea,

Cristina Șișcanu revine pe micile ecrane, la televiziunea unde lucrează soțul ei, Mădălin Ionescu. Emisiunea ei se numește „După faptă și răsplată” și va avea premiera curând. Cristina Șișcanu a făcut dezvăluiri despre noul ei proiect.

Cristina Șișcanu revine în televiziune la Metropola TV

Cristina Șișcanu se întoarce în televiziune și va putea fi văzută pe postul Metropola TV, acolo unde lucrează și soțul ei, Mădălin Ionescu. Emisiunea ei se numește „După faptă și răsplată” și va avea premiera pe 3 septembrie, de la ora 21:00. Prima invitată, care va face dezvăluiri inedite despre viața ei, este Carmen Negoiță.

Încep un proiect nou. E fresh, e cool, e… plin de dezvăluiri și povești de viață extrem de puternice. Voi prezenta începând din 3 septembrie, la Metropola TV, “După faptă și răsplată!”, un show tip podcast. Veți vedea personalități sau personaje publice efervescente, sincere , care își deschid sufletul în fața publicului.

Veți afla detalii uluitoare despre ele și evenimentele incredibile din viețile lor, din pașii lor către succes! Ei bine, succesul lasă urme în suflet, iar atingerea lui este deseori însoțită de sacrificii teribile, așa cum veți vedea”, a spus Cristina Șișcanu pentru fanatik.ro.

De ce a ales Cristina Șișcanu să apară la Metropola TV

Cristina Șișcanu a mărturisit și de ce a ales Metropola TV având, probabil, oferte și de la alte posturi TV cunoscute de la noi.

„Am ales Metropola din câteva motive. Este un post tânăr, curajos, liber editorial și dornic să lanseze formate atractive! Îi aștept alături de mine și de Metropola TV pe toți cei care mi-au urmărit activitatea din tv și din spațiul public în toți acești ani!”, a completat prezentatoarea.

Cristina Șișcanu revine la TV cu o nouă emisiune. Pe ce post va apărea soția lui Mădălin IonescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

De ceva vreme, Mădălin Ionescu a revenit și el pe micile ecrane, la Metropola TV, unde realizează emisiunea de analiză și dezbateri politice „Mădălin Ionescu Show”. Cristina Șișcanu a fost concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities” și la „Survivor România”.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton