Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Șișcanu, șocată de gestul femeii care îi făcea curățenie în casă. „A rupt-o la fugă. Am rămas mută”

Cristina Șișcanu, șocată de gestul femeii care îi făcea curățenie în casă. „A rupt-o la fugă. Am rămas mută”
9

de Roxana Mirea,

Cristina Șișcanu le-a povestit urmăritorilor ei despre o experiență mai puțin plăcută cu femeia care o ajută la curățenie în casă. Soția lui Mădălin Ionescu a rămas marcată și dezamăgită de cele întâmplate. În plus, vedeta a mai spus că a mai avut experiențe nefericite cu femeia care o ajuta la curățenie, dar mereu a ales să tacă pentru că i-a fost rușine să spună ceva.

Cristina Șișcanu, experiență neplăcută cu femeia de la curățenie

Cristina Șișcanu a fost atât de ultima experiență pe care a avut-o cu femeia de la curățenie, încât a simțit nevoia să le povestească și urmăritorilor ei de pe Instagram. Soția lui Mădălin Ionescu a spus că după ce femeia a făcut curat în casă și a plecat, ea nu și-a mai găsit încărcătorul.

„Eu marți am dus-o la grădiniță pe Petra, dar îmi amintesc momentul când m-am ridicat din pat, mi-am scos telefonul din încărcător și încărcătorul a rămas acolo, în priză. Eu nu am intrat în dormitor în ziua respectivă. Ea a făcut curățenie în casă și a plecat. Am avut treabă la birou și pentru că am stat mult pe telefon, am avut nevoie de încărcător.

Tot mă gândeam cine ar fi putut să-l ia, că nu mai era nimeni acasă.(…) Vine ziua de ieri, vineri, când doamna se prezintă la program. A reușit să facă puțină curățenie și am rugat-o ca atunci când urcă să-l mai caute, că poate îl găsește ea”, a început să povestească Cristina Șișcanu, potrivit libertatea.ro.

Cristina-Siscanu-experienta-neplacuta-cu-femeia-de-la-curatenie-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„A plecat, am rămas mută”

După ce i-a cerut s-o ajute să caute încărcătorul, femeia a fugit, lucru care a uimit-o pe soția lui Mădălin Ionescu. Vedeta spune că reația ei a fost și mai de neînțeles pentru ea în condițiile în care nu o acuzase de nimic.

Și în momentul acela, doamna și-a luat lucrurile și a rupt-o la fugă. Eu nu am înțeles, am rămas mută. A plecat, am rămas mută! Eu nu am acuzat-o de nimic, eu doar am rugat-o să mă ajute să-l caut”, a mai povestit Cristina Șișcanu pe contul de socializare.

Au mai existat situații. Când îmi cumpăram cosmetice, primeam mostre și le lăsam în pungi. Când mă uitam în pungi, erau goale și o întrebam. Gesturile erau nesemnificative, dar spun multe despre asta. De rușine, nu-i ziceam nimic. Și le-a însușit, aia e, dar nu e normal, frate”, a mai spus Cristina.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton