Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cristina Spătar, decizie șocantă din cauza lipsei banilor. „Toți artiștii o duc rău”

Cristina Spătar, decizie șocantă din cauza lipsei banilor. „Toți artiștii o duc rău”

de Andra Stana,

Cristina Spătar trece printr-o perioadă dificilă. Artista de 49 de ani plănuiește să plece din România. Totul, din cauza problemelor financiare pe care le are de când concertele nu mai pot fi organizate.

Cristina Spătar, supranumită regina muzicii R&B, se gândește să plece în Marea Britanie. Acesta este motivul pentru care testează „terenul”. În această perioadă, artista a dat o fugă până la Londra. Va sta aici câteva zile, în încercarea de a afla cum este orașul și cât de repede și-ar putea găsi un loc de muncă.

Pandemia a făcut ravagii în buzunarele artiștilor de la noi. Cristina Spătar, pe listă

Unele dintre vedetele de la noi se descurcă în această perioadă. Este vorba de artiștii care au reușit să prindă evenimente, spectacole, chiar dacă pe bani mai puțini față de tarifele pe care le practicau înainte. În schimb, sunt și artiști care nu reușesc să se descurce. Mai ales cei care au rate la bănci, chirii sau copii mici.

Este și cazul Cristinei Spătar, care a reușit să se descurce o perioadă cu banii încasați la cântările obținute până în luna septembrie. Cu toate acestea, din pricina restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, are acum de suferit, scrie click.ro.

Spătar ar avea de plătit un leasing la mașină și chiria la apartamentul în care locuiește cu cei doi copii ai ei. La acestea se adaugă cheltuielile cotidiene. Din moment ce nu mai pot fi organizate concerte, nici ea nu mai poate susține atâtea cheltuieli. Acesta este motivul pentru care a decis să plece din țară, scrie sursa citată.

Vedeta a avut în urmă cu doi ani o afacere cu haine. Deși a adus profit o perioadă, business-ul a trebuit pânî la urmă să fie vândut, din moment ce artista nu mai avea timp să se ocupe de ea.

Cristina Spătar a plecat la Londra

„Toți artiștii o duc rău. Nu știu ce se va întâmpla de acum încolo, vom vedea. Cristina este una dintre persoanele care se află în această situație ingrată. Și anul trecut a fost greu, acum la fel, a cântărit foarte bine lucrurile și a decis să plece din țară. Are pe cineva în Anglia care o va ajuta și deja face demersurile necesare. Nu știm cât de repede sau cât de târziu se va întâmpla, cert este că ea este foarte hotărâtă și deja merge acolo să se intereseze”, a povestit, pentru Click!, un apropiat de-al vedetei.

În această perioadă, Cristina Spătar se află la Londra unde s-a văzut cu familia ei, dar și cu niște persoane care i-ar putea facilita mutarea.

„Cristina a plecat joi și va sta câteva zile. Are niște aproiați aici care vor să o ajute. Ea este o persoană creativă, ar putea avea oportunitatea unui loc de muncă frumos și bine plătit. În imobiliare sunt căutate persoane”, a mai declarat sursa citată de click.ro.

Sursa foto: Instagram 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton