Homepage  / Articole

FOTO: „Cronica” a pregătit un nou sezon de cârcoteli

FOTO: „Cronica” a pregătit un nou sezon de cârcoteli

de Redactia Tvmania

În noul sezon de „Cronicuță”, care începe miercuri, pe 29 februarie, de la ora 20.30, Cârcotașii au pregătit un material special destinat celor care vor să știe tehnici de înzăpezire. Protagoniști vor fi Dezbrăcatu, în rolul lui Yogi Bear, Puștiu, cameramanul de serviciu, Oana, o Pitzi de România, Yanka și Gabriela, în pielea Mihaelei Rădulescu și Andreei Marin.

Mișu Găinușă și Mistretzu vor juca în această scenetă rolul unei babe, respectiv a unui moș care iubește băutura. Ei sunt sinistrați sub troienele de zăpadă și așteaptă nerăbdători ajutoare din partea lui Becali.

În această săptămână, Yogi Bear se parașutează în condiții de iarnă grea în România. Acesta va încerca să supraviețuiască în țara noastră cu ceea ce găsește prin zăpada infernală. Aflat în pustietate, Bear strânge câteva lemne și aprinde focul, aparent fără să folosească bricheta. Apoi caută ceva de mâncare prin nămeți, în timp ce cameramanul său se înfruptă dintr-o shaorma „made in Romania”.

În pustietate, Bear se trezește lângă el cu o blondă, care vine să-i ceară un foc, apoi un bărbat se oferă să-l deszăpezească. În astfel de condiții, înzăpezirea devine și mai grea. Încearcă să-și facă un adăpost, într-un morman de zăpadă, dar… surpriză! Descoperă o ușă, intrarea în casa unor sinistrați care așteptau ajutoare. La fața locului mai apar și divele României, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, cu provizii pentru sinistrați.

Daca vreți să vedeți cum au decurs tehnicile neesențiale de înzăpezire, urmăriți “Cronica Cârcotașilor” miercuri, 29 februarie, de la ora 20.30, la Prima TV.

[imagebrowser id=581]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton