Homepage  / Nu rata!

“Cronica cârcotașilor” revine la Prima TV luni, 7 martie

“Cronica cârcotașilor” revine la Prima TV luni, 7 martie

de Redactia Tvmania

Emisiunea prezentată de Ioana Petric, Codruț Kegheș (Cătălin Dezbrăcatu') și Șerban Huidu va fi difuzată de luni până joi, de la ora 20.15.

1

Prima emisiune, din 7 martie ora 20.15 se va filma direct în stradă, mai exact din fața sediului Antenei 3.

“Am fost asaltați până peste cap de «lupta» anteniștilor pentru libertatea de exprimare și libertatea presei! În timpul ăsta, ipocriții negociau din octombrie să se mute în locul Primei. Din solidaritate evident!” spunea săptămâna trecută Șerban Huidu pe blogul său.

Drept urmare, duminică dimineață, într-o atmosferă de cârcoteală maximă, toată echipa „Cronicii cârcotașilor” s-a reunit în fața sediului Antenei 3. Toate edițiile de săptămâna aceasta sunt filmate în stradă.

2

“Vrem să oferim telespectatorilor o nouă perspectivă a cârcotelii și cu siguranță noua noastră abordare le va plăcea” ne asigură Șerban Huidu, în timp ce, Ioana Petric recunoaște ca de abia aștepta să revină pe micile ecrane pentru că “venim cu lucruri noi, am făcut schimbări și vă invit să ne urmăriți pentru că nu veți regreta”.

“Sunt entuziasmat că revenim în casele oamenilor, de luni până joi, de la orele 20.15 așa că, vă aștept, pe Prima TV, să vedeți ce v-am pregătit” ne spune Codruț Keghes alias Dezbrăcatu’.

3

De muzică se va ocupa DJ Robert Georgescu binecunoscut în cluburile din țară și care are la activ două hituri pe piața muzicală din România – „Beside You” și „Live your Life”.

“Cronica cârcotașilor” a debutat pe micul ecran în anul 2000, iar în cele peste 30 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Cea mai longevivă emisiune de divertisment din România revine cu un nou sezon, din 7 martie, de luni până joi, la orele 20.15, la Prima TV.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton