Homepage  / Știri

Ioana şi Hrubaru se antrenează pentru noul sezon al „Cronicii Cârcotaşilor”

Ioana şi Hrubaru se antrenează pentru noul sezon al „Cronicii Cârcotaşilor”

de Redactia Tvmania

Prezentatorii Cronicii se antrenează pentru noul sezon, cârcotind unul pe seama celuilalt.

Ioana & Hrubaru

Ioana Petric şi Cristian Hrubaru sunt atât de nerăbdători să se aşeze la pupitru pentru noul sezon al „Cronicii Cârcotaşilor”, încât numără minutele până la debutul de miercuri, 4 martie, ora 20:30, la Prima TV.

“Pe Hrubaru nu ai cum să-l ignori, nu de alta, dar îl auzi de la 3 staţii de metrou distanţă. E mai gălăgios decât muzica pe care o ascultă, dar le zice bine şi fără perdea”, spune Ioana despre partenerul ei de la pupitrul „Cronicii”.

Ioana Petric

Roşcata cârcoteşte şi pe seama ei, recunoscând că Hrubaru nu doar “le zice”, ci şi conduce bine: “Colegul meu merge mai bine pe două roţi decât merg eu pe patru!”.

Pe cel mai rocker dintre Cârcotaşi nu-l deranjează volumul, evident, e obişnuit cu foarte mulţi decibeli pe secundă, dar se împacă mai greu cu felul de a vorbi al partenerei sale.

Cristian Hrubaru

„E foarte acidă dacă nu-i convine ceva. O remarcă nu mai poate face omul la adresa blondelor, virginelor, ardelenilor sau a Bebeluselor. Cele din urmă parcă sunt o sectă, îşi ţin mereu partea”.

De asemenea, Hrubaru admite că ar fi existat pericolul de a se îndrăgosti de Ioana:

„Dacă nu eram însurat şi aveam cu 200 de ani mai puţin, nu cred că puteam face faţă primejdiei de a mă amoreza de colega mea!”.

Te-ar putea interesa și:

Alex Bogdan pleacă de la „Cronică”. Cine e noul coleg „cârcotaș” al Ioanei Petric

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton