Homepage  / Știri

„Cronica Cârcotașilor” se întoarce în grila Prima TV. Care sunt noutățile

„Cronica Cârcotașilor” se întoarce în grila Prima TV. Care sunt noutățile

de Redactia Tvmania

 

„Cronica Cârcotașilor”, emisiune prezentată de Ioana Petric, Codruț Keghes (Cătălin Dezbrăcatu’) și Șerban Huidu la Prima TV, revine pe micile ecrane. De altfel, prima ediție este programată să înceapă în această seară, de la ora 20.30.

Cronica merge înainte și intră în al 34-lea sezon, poate doar Teleenciclopedia să ne depășească. Apropo de Teleenciclopedia! Veți vedea că la lansare avem o idée interesantă despre Carcotasus Amuzantus Lolus Omfg-us care din cretacic face emisiuni de opinii”, a declarat Șerban Huidu despre noul sezon.

La rândul său, cârcotașa Ioana Petric spune că acest sezon de „Cronica Cârcotașilor” aduce nou faptul că ea este blondă și că: „Șerban sper să își ia un costum nou până la filmări, Dezbră a adus bonul de decont pentru Facebook, bebelușele au adus un dublu ștecher întors cu zucahara înainte, Alexa a venit cu o rețetă nouă de salată cu ruccola, Gabi a învățat araba, Orlando și-a luat cățel… na, după posibilități. Fiecare a adus ce a putut, să ne poarte noroc”.

În acest timp, Codruț Kegheș alias Dezbrăcatu’ spune despre reîntâlnirea cu echipa: „Revederea e un prilej de bucurie și de stat până dimineață prin diverse locuri unde se consumă ceai, apă și facem tot să le fie bine cârcotașilor ce stau în fața televizoarelor miercurea la 20:30”.

„Cronica Cârcotaşilor” a debutat pe micul ecran în anul 2000 și este cea mai longevivă emisiune de divertisment din România.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton