Homepage  / Cinema

VIDEO. „Cruella”, filmul Disney cu Emma Stone în rol principal, are de-acum și trailer

VIDEO. „Cruella”, filmul Disney cu Emma Stone în rol principal, are de-acum și trailer

de Redactia Tvmania

Disney va lansa „Cruella” anul acesta, în luna mai, iar compania a lansat zilele trecute primul trailer al filmului cu Emma Stone în rolul celebrului personaj negativ din „101 dalmațieni”.   Regia noii pelicule va fi semnată de Craig Gillespie, cel care este responsabil și de alte producții, precum: „I, Tonya”.   Din distribuția „Cruella” mai fac parte și Emma Thompson, Mark Strong și Paul Walter Hauser .    Filmul de animație „101 dalmațieni”, premiat cu BAFTA în anii 60

Potrivit hollywoodreporter.com, personajul Cruella De Vil a apărut prima dată în filmul de animație „101 Dalmațieni”, cel produs de Walt Disney în anul 1961. 

 

©Walt Disney Pictures/Everett Collection

 

În celebrul film de animație, Pongo (voce Rod Taylor) şi Perdita (voce Cate Bauer), dalmaţienii unui compozitor şi ai soţiei lui, au împreună 15 pui pătaţi. Când proprietarul refuză să îi vândă căţeii, malefica Cruella De Vil (voce Betty Lou Gerson) aranjează ca animalele să fie furate. Poliţiştii se dovedesc neputincioşi, însă Pongo îşi alertează suratele patrupede pentru a-i salva cei 15 pui… şi alţi 86 de căţeluşi care fuseseră furaţi de aceeaşi Cruella. Un premiu BAFTA pentru cel mai bun film animat.

Rolul Cruellei a mai fost jucat de Glenn Glose în pelicula „101 Dalmatians”/„101 dalmațieni” (1996; filmul a primit câte o nominalizare la BAFTA și una la Globurile de Aur) și apoi în „102 Dalmatians”/„102 Dalmațieni” (2000; filmul a primit o nominalizare la Oscar pentru costume).

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton