Homepage  / Cinema

„Cruella” s-a bucurat de un succes atât de mare, încât se vorbește deja despre o continuare

„Cruella” s-a bucurat de un succes atât de mare, încât se vorbește deja despre o continuare

de Redactia Tvmania

Prezent, din 4 iunie, și pe ecranele din România, excentricul și atent stilizatul „Cruella” a avut un succes fulminant de la premiera sa internațională din 26 mai, așa că se vorbește deja despre o continuare a filmului, scrie deadline.com.

În urma succesului înregistrat de lansarea filmului „Cruella”, cu Emma Stone și Emma Thompson în rolurile principale, pe ecranele din America și, concomitent, pe platforma Disney+, regizorul Craig Gillespie și scenaristul Tony McNamara se pregătesc deja să facă din nou echipă, pentru un al doilea film.

„Suntem încântați de succesul la încasări al filmului de până acum, coroborat cu performanța sa puternică de pe platforma Disney+. «Cruella» a fost incredibil de bine primit de publicul din întreaga lume, clasându-se printre cele mai bine situate filme live-action în weekendul de lansare. Suntem nerăbdători să vedem cum acest succes se prelungește, deoarece publicul continuă să se bucure de acest film fantastic”, a spus un purtător de cuvânt al studiourilor Disney.

Premiera din Statele Unite a filmului, pe 28 mai, a avut, într-adevăr, un succes impresionant. Pe parcursul celor patru zile ale weekendului prelungit de Memorial Day (Ziua Eroilor în America, sărbătorită oficial în ultima zi de luni din mai – n.r.), „Cruella” a avut încasări de 26,5 milioane de dolari în cele 3.892 de cinematografe americane n care a fost lansat. De asemenea, filmul a fost văzut de 686.000 de abonați ei platformei Disney+, potrivit datelor furnizate de Samba TV.

De altfel, cele mai multe dintre filmele live-action produse de Disney au avut continuări, de la „Maleficent” (2014) la „Regele Leu” (2019) și la „Aladdin” (2019), continuările ultimelor două fiind deja în producție la ora actuală.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton