Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cu ce actor cunoscut se iubește Renata Notni, actrița din telenovela „La ușa ta, iubirea”

Cu ce actor cunoscut se iubește Renata Notni, actrița din telenovela „La ușa ta, iubirea”

de Redactia Tvmania

Pe Renata Notni o cunoașteți din producția „Blestemul meu iubit”, iar acum o puteți vedea zilnic la Pro 2, de la ora 18.00 în telenovela „La ușa ta, iubirea”. Frumoasa actriță se pare că și-a găsit fericirea în brațele unui cunoscut actor mexican.

De câteva săptămâni presa tabloidă din Mexic scrie că Renata Notni și Diego Boneta, pe care îl puteți urmări în producția Netflix „Luis Miguel: Serialul”, ar forma un cuplu. 

Cu toate acestea, cei doi au evitat să vorbească despre acest subiect, chiar și atunci când au fost surprinși pe aeroportul din Ciudad de Mexico. Cei doi au intrat separat în aeroport, însă au plecat împreună spre o vacanță pe malul mării. 

Iată că Diego a preferat să pună capăt bârfelor din presă și din mediul online și a hotărât să confirme că formează un cuplu cu Renata Notni. Cei doi au pozat împreună pentru revista Quien, mod în care și-au oficializat relația public. 

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Quién (@quiencom)


 

Fanii nu au întârziat să-și arate entuziasmul în mediul online:

„Nu-mi vine să cred, niciodată nu s-a știut că sunteți împreună, ea este superbă, sper să fiți fericiți”/„Ce pereche frumoasă! Sper să vă țină!. Renata Notni este foarte frumoasă”. Au fost câteva dintre comentariile lăsate de fanii celor doi pe Instagram.

 
 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton