Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce afecțiune medicală s-a confruntat Alina Eremia. „Făceam cea mai mare prostie”

Cu ce afecțiune medicală s-a confruntat Alina Eremia. „Făceam cea mai mare prostie”
8

de Roxana Mirea,

Alina Eremia este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Ea a devenit cunoscută odată cu serialul „Pariu cu Viața”. De-a lungul timpului, aceasta s-a confruntat și cu mai multe critici din partea oamenilor, iar ea obișnuia să pună la suflet cuvintele urâte de pe internet. Din cauza stresului din carieră, Alina Eremia s-a confruntat cu o afecțiune medicală.

Cu ce afecțiune medicală s-a confruntat Alina Eremia

Alina Eremia a fost invitată în podcastul lui Damian Drăghici, unde a mărturisit că obișnuia să pună la suflet criticile răutăcioase ale internauților. „Cine, aia care habar n-are să cânte? De deșteaptă e frumoasă! Nu vedeți cât de nazală este?”, sunt câteva din criticile pe care își amintește Alina Eremia că le-a primit de-a lungul timpului. Artista a suferit enorm de mult din cauza acestor critici.

„Trăiam cumva în acea părere, opinie pe care o exprimau diverși oameni. Pe urmă mi-am dat seama că faceam cea mai mare prostie și că n-o să mai apuc să fac nimic.(…) Ok, nu sunt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă, nici cea mai talentată… dar dacă trăiești într-o frustare permanentă, nu mai faci nimic”,  a precizat Alina Eremia în podcast-ul lui Damian Drăghici, potrvit click.ro.

Cu-ce-afectiune-medicala-s-a-confruntat-Alina-Eremia.-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

E cel mai simplu să arunci cu noroi în cineva, este extrem de greu să apreciezi calitățile cuiva. Sunt oameni care se ascund în spatele unui ecran”, a mai spus ea.

Din cauza stresului și a frustrărilor acumulate, Alina Eremia a ajuns în pragul de a se confrunta cu o afecțiune medicală.

Sunt un om care vrea să facă și face, dacă trăiești într-o frustrare permanentă, nu mai faci nimic, te lași de tot și te retragi, gata. Faptul că am pus atât de multă presiune pe mine, mi-a dezvoltat acum 3-4 ani o urticarie foarte nasoală, la modul că mă umpleam de bube din cap până în picioare”, a dezvăluit artista.

Din fericire, afecțiunea medicală a trecut „ca prin minune” în momentul în care Alina Eremia a decis să nu mai pună atât de multă presiune pe ea.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton