Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce complicații se confruntă Theo Rose, cu o lună înainte de a naște. Care este teama ei

Cu ce complicații se confruntă Theo Rose, cu o lună înainte de a naște. Care este teama ei
6

de Roxana Mirea,

Theo Rose trece printr-un carusel de emoții, cu o lună înainte de a deveni mamă. Artista și iubitul ei, Anghel Damian, își vor ține, în curând, bebelușul în brațe. „Cred că o să plâng tare când o să îl țin în brațe”, a mărturisit Theo Rose. Artista a împărtășit și care este temerea ei și ce veste a primit din partea medicului ei.

Theo Rose, declarații cu o lună înainte de a naște

Theo Rose va deveni mamă pentru prima dată peste patru săptămâni. Artista a povestit într-un interviu pentru „Vorbește lumea” că are mari emoții, dar și că se teme că nu va putea să nască natural.

Cred că patru săptămâni mai am, în cap, de aici înainte! Acum, că vom trece puțin de termen, se întâmplă adesea, dar na, patru sătămâni. (…) Mă încearcă emoții de tot felul. E nerăbdarea pe primul loc, există și un fel de teamă pentru că mi-am dorit foarte tare să nasc natural, din ce am înțeles, copilul meu e mai mare, mi-e mare copilul. Și e posibil să nu se poată, are și cordonul în jurul gâtului, să vedem de câte ori. Eu îmi doresc să încerc, în orice caz, și vedem. Dacă doamna doctor ne recomandă să facem cezariană, vom face, ca să nu punem pe nimeni în pericol, da… Cred că o să plâng tare când o să îl țin în brațe. Mă bucur că am avut copilul într-un moment în care chiar mi-am dorit copil. Unii zic că suntem prea tinere să facem copii acum, dar mie nu mi se pare, mi se pare că e momentul potrivit. Cred că aveam nevoie de asta. De copil…Că unii au zis, cred că pauza ți-a prins bine. Nu, copilul. Aștept copilul, nu pauza”, a declarat Theo Rose, potrivit protv.ro.

Theo Rose, trăiri puternice înainte de naștereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Orice și-ar propune, o să îl susțin”

Theo Rose s-a gândit la ce și-ar dori să devină băiețelul ei. Având în vedere că micuțul va veni într-o familie de artiști, Theo Rose este conștientă că sunt șanse mari ca fiul ei că activeze tot în acest domeniu.

Fiindcă a fost așa o perioadă tumultoasă pentru mine din multe puncte de vedere, ultimul an, cu totul, a fost o perioadă tumultoasă, am zis inițial că mi-ar plăcea să facă cu totul și cu totul altceva, poate să fie sportiv, poate să, nu știu, orice altceva, medic. Dar atunci când te naști într-o familie cu oameni care sunt artiști și care au majoritatea activităților în direcția asta, cred că sunt foarte slabe șansele ca tu să alegi cu totul și cu totul altceva. Există excepții, normal, vom vedea dacă va fi și cazul lui Sasha, orice și-ar propune o să îl susțin. (…) Mi-am dorit să fie ori Leu ori Geamăn și copilul meu are șanse să se nască în zodia Gemeni, pentru că copilul meu este pasional și femeile sunt înnebunite după ei, așa că am zis, da, mamă, e bine!”, a mai povestit artista.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton