Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cu ce condiție ar participa Delia la „America Express”. „Numai în el am încredere”

Cu ce condiție ar participa Delia la „America Express”. „Numai în el am încredere”
5

de Andra Stana,

„America Express” este unul dintre show-urile prezente acum în grila Antena 1, iar Delia Matache se numără printre fani. Întrebată dacă ar vrea să participe într-un viitor sezon al emisiunii prezentate de Irina Fodor, cântăreața a răspuns „Da”. Care este condiția la care Delia nu ar renunța în cazul în care va fi ofertată să meargă la America Express.

Fiind unul dintre invitații speciali ai noului sezon „iUmor”, Andreea Bălan a profitat de ocazie să le prezinte fanilor din mediul online atmosfera din culise. În pauzele de la filmări, vedeta Antena 1 a adus în discuție și experiența din show-ul „America Express”. Delia Matache, care urmărește emisiunea, a fost interesată să audă mai multe detalii.

cu-ce-conditie-ar-participa-delia-la-america-express.-numai-in-el-am-incredere-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Andreea Bălan a întrebat-o pe jurata „iUmor” dacă are în plan să participe la „America Express”. Drept răspuns, Delia i-a zis că ar vrea să meargă, ba chiar a recunoscut că se gândește de ceva vreme la asta.

„Vreau mă să merg, dar e foarte important cu cine mergi. Eu vreau să merg doar cu Răzvan, doar cu el, pentru că numai în el am încredere. Dar nu poate să se rupă de telefon, tabletă și mail-uri. Nu merg decât dacă merg cu el. Altfel, nu”, a recunoscut Delia

Delia a împlinit 41 de ani. „Vreau să fiu cât mai fericită posibil”

Delia Matache a împlinit marți, 7 februarie, vârsta de 41 de ani. Artista a dezvăluit cum își sărbătorea ziua de naștere atunci când era mică.

Anul acesta, Delia a muncit de ziua ei. În schimb, atunci când era mică, artista își serba ziua de naștere alături de prietenii săi de la bloc și mânca tort cumpărat de mama ei.

Când eram mică chemam copiii din bloc și făceam o petrecere cu tortul pe care mi-l cumpăra mama. Țin minte că primeam în general hăinuțe, și ce cadouri se făceau atunci. Nu aveam niciun tabiet, acum lucrurile s-au schimbat.

Încerc să am o zi cât mai frumoasă, să mă relaxez și să fac tot ce-mi place mie. Ideal este să nu mă prindă la muncă, așa cum se întâmplă anul asta. Încerc să mă sărbătoresc și să nu mă prindă ziua mea foarte obosită, vreau să fiu cât mai fericită posibil”, declară Delia pentru Fanatik.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton