Homepage  / Vedete străine

Cu ce porecle se alintă Jennifer Aniston și Adam Sandler. Ce au spus despre scenele de acțiune din Vacanță criminală 2

Cu ce porecle se alintă Jennifer Aniston și Adam Sandler. Ce au spus despre scenele de acțiune din Vacanță criminală 2
7

de Roxana Mirea,

Dacă ați crezut că Jennifer Aniston și Adam Sandler nu puteau fi mai simpatici, așteptați să auzi poreclele pe care și le-au pus unul altuia. Cei doi, care sunt prieteni și colegi de ani de zile, s-au intervievat reciproc, înainte de lansarea filmului Netflix, „Vacanță criminală 2” / „Murder Mystery 2”.

Ce porecle au Jennifer Aniston și Adam Sandler unul pentru celălalt

Jennifer Aniston a început cu o întrebare punctuală: „Fanii sunt atât de încântați să ne vadă împreună, care este cea mai bună parte din a fi partenerul meu de pe ecran? De ce sunt eu preferata ta?

Wow!” a exclamat Sandler, înainte de a face o remarcă despre o altă colegă frecventă a sa, Drew Barrymore. „Drew este atât de furioasă”. El a continuat: „Ei bine, cu siguranță ai un mod de a face viața distractivă pe platou. Ești grijulie. Îți pasă de ce fac eu. Dacă mă bucur de viața mea. Dacă sunt sănătos. Faci lucruri pentru ca barba mea să miroasă mai bine.”

Apoi, Sandler a dezvăluit porecla pe care o are pentru Jennifer Aniston, potrivit etonline.com.

Asta e tot ce am pentru tine, Anaburger”, a spus Adam Sander.

În regulă, Sandalman”, a răspuns Aniston, referindu-se la rolul lui Sander din „Hubie Halloween”.

Cei doi, care fac din nou echipă pentru Murder Mystery 2, au vorbit și despre scenele pline de acțiune din film, în care călătoresc în toată lumea, de la Paris la Hawaii, pentru a rezolva încă un caz.

”Murder Mystery” premiere, 061019Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cum a fost toată pregătirea pentru tine?” a întrebat-o Sandler pe Aniston despre antrenamentul pe care l-a avut de făcut pentru scenele de luptă și de acțiune din film. „Pentru că îmi amintesc că ai devenit nebună… suspendată în aer într-o rochie. A eșuat vreo scenă de luptă în timpul producției?”

Nu”, a răspuns Aniston cu încredere. „Dar altcineva a avut o scenă de luptă eșuată.” Acel cineva a fost Adam Sandler, care a fost lovit în față de colegul de scenă Mark Strong. „De ce m-a lovit?” a întrebat Sandler. „Nu știu. Nu a vrut să o facă”, a insistat Aniston. „Erai prea aproape… El s-a simțit groaznic.”

Filmul Murder Mystery 2 a avut premiera pe 31 martie pe Netflix.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton