Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Alina Pușcaș. „E groaznic! Sunt toată umflată”

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Alina Pușcaș. „E groaznic! Sunt toată umflată”
8

de Roxana Mirea,

Alina Pușcaș este foarte activă pe rețelele sociale și împărtășește cu fanii ei atât momentele frumoase, cât și pe cele mai puțin fericite. Recent, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a mărturisit că se confruntă cu o problemă de sănătate, care nu este deloc de neglijat.

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Alina Pușcaș

Alina Pușcaș a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele sociale că se confruntă cu probleme de sănătate. Vedeta de la „Te cunosc de undeva!” a explicat că suferă în prezent de o alergie agresivă. Aceasta ar fi debutat, anul acesta, odată cu ziua în care copiii prezentatoarei Antena 1 au început școala.

„A fost o dimineață destul de nasoală pentru că, odată cu începutul școlii, a debutat – nu știu cum s-au legat așa lucrurile – a debutat acea alergie agresivă pe care am avut-o și anul trecut. Anul trecut, am reușit să o tratez în vreo trei săptămâni și nu m-a mai chinuit deloc. Ei bine, astăzi, 31 august, se pare că s-a declanșat din nou. E groaznic! Sunt toată umflată. Mi-e fața umflată, nasul, gura, tot… Mă ustură ochii.

Știu cu sunt multe persoane care încearcă să evite medicamentele împotriva alergiilor asta am făcut și eu vreo 2 ani de zile, dar în momentul în care am ajuns la alergolog mi-a spus că, din păcate, dacă lași genul ăsta de alergii agresive să te afecteze și nu tratezi, poți să ajungi să ai probleme grave la sistemul respirator.

Așa că cei care aveți probleme așa cum am eu, mergeți de urgență la alergolog și luați-vă un tratament personalizat. Nu e de lăsat. Încerc să mă lupt inclusiv cu prietenii mei pe tema asta, care se încăpățânează, se chinuie, neluând medicamente, netratând nebunia asta”, a spus Alina Pușcaș pe Instagram.

Ulterior, Alina Pușcaș a revenit și le-a spus urmăritorilor ei că, după ce a luat tratamentul, se simte mai bine.

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Alina Pușcaș. „E groaznic! Sunt toată umflată”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Alina Pușcaș dezvăluie secretul siluetei sale perfecte: dans, trei copii și porții mici  

De 10 ani încoace, Alina Pușcaș prezintă „Te cunosc de undeva!”. Între timp a devenit mămică de trei ori, a fost implicată și în alte proiecte, iar în ultimii ani dansul face parte din viața ei la un alt nivel. Deși este într-o formă de zile mari, vedeta Antenei 1 crede că se poate și mai bine.

„Singurul lucru de care îmi este frică este să nu ajung într-o monotonie, să fac o pauză și să nu mai fac sport. Fiind însărcinată de 3 ori, am făcut o pauză de 5 ani de la sport și s-a simțit acest lucru, acum un an când m-am reapucat.

Trebuie să găsim cu toții acea motivație pentru a face sportul zilnic și pentru a-l integra în stilul nostru de viață. Am văzut că în Occident acest lucru este posibil. Îi admir pe cei de vârsta a treia, pe care îi urmăresc și îi văd în online, că indiferent de vârstă fac sport.”, a declarat Alina Pușcaș pentru TVmania.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton