Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Dorian Popa. Ce afecțiunea a moștenit de la tatăl lui

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Dorian Popa. Ce afecțiunea a moștenit de la tatăl lui
7

de Roxana Mirea,

După ce anul trecut Dorian Popa a trecut printr-o operație de deviație de sept, anul acesta ar putea ajunge din nou pe mâna medicilor. El spune că nu respiră tocmai bine și le-a mărturisit urmăritorilor lui de pe YouTube că afecțiunea de care suferă acum a moștenit-o de la tatăl lui. Cu ce problemă de sănătate se confruntă Dorian Popa.

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Dorian Popa

Încă de anul trecut, Dorian Popa a început o serie de investigații privind starea sa de sănătate și a făcut și o operație de deviație de sept, prezentând dificultăți în respirație. Totuși, anul 2022 nu a început foarte bine pentru el întrucât a mărturisit că nici acum nu respiră tocmai bine și că este posibil să sufere o altă intervenție chirurgicală.

Dorian Popa le-a vorbit fanilor despre problema de sănătate cu care se confruntă și le-a spus că suferă de amigdalită cronică. Acesta a moștenit afecțiunea de la tatăl lui.

Cât de mult l-a ajutat pe Dorian Popa aspectul fizic în carierăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Eu am o amigdalită cronică, moștenită de la tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească! N-am moștenit terenuri, n-am moștenit case, n-am moștenit mașini, am moștenit niște amigdale cât pumnii! Până la urmă, trebuie să ne descurcăm cu ce avem de la Dumnezeu!”, a spus Dorian Popa pe canalul lui de Youtube, potrivit spynews.ro.

După ce Dorian își va face analizele, medicul său va decide dacă trebuie să ăi fie scoase sau nu amigdalele.

După ce vom face aceste analize, medicul va decide dacă sunt sau nu apt să scoatem amigdalele”, a mai spus artistu.

Dorian Popa: „Imaginea e o unealtă”

Dorian Popa este unul dintre cei mai de succes influenceri de la noi. Pe de altă parte, artistul are grijă de corpul lui și de modul în care arată. Drept urmare, el petrece mult timp la sala de sport. Dorian Popa crede că orice persoană publică ar trebui să se îngrijească de modul în care arată.

Cred că nu mai e un secret faptul că orice persoană publică ar trebui să aibă grijă de imaginea sa. Imaginea e o unealtă pe care o persoană publică ar trebui să o folosescă în lupta pe care o duce în viața de zi cu zi, evident, metaforic vorbind”, a spus Dorian Popa la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Pe mine m-a ajutat nu neapărat din punct de vedere al carierei, ci și din punct psihic, deoarece în fiecare zi sunt în sala de sport și reușesc să mă lepăd de energiile negative, dar nu este mai puțin adevărat că m-a ajutat și pe parte de business extrem de mult pentru că e un lucru știut că un corp lucrat, îngrijit va fi pe placul oamenilor”, a mai spus Dorian Popa.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton