Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce problemă se confruntă fiica Oanei Roman, după despărțirea părinților. „Am apelat la ajutor specializat”

Cu ce problemă se confruntă fiica Oanei Roman, după despărțirea părinților. „Am apelat la ajutor specializat”
7

de Roxana Mirea,

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, după 10 ani de relație, iar fiica lor, Isabela, este afectată de această situație. Recent, fiica lui Petre Roman a mărturisit cu ce probleme se confruntă fiica ei, în contextul despărțirii ei de Marius Elisei. Vedeta a apelat la ajutor de specialitate.

Oana Roman a apelat la ajutor de specialitate pentru fiica ei

Oana Roman și Marius Elisei au decis să se despartă, iar fiica lor este afectată de această situație, fiind obișnuită să petreacă timp cu tatăl ei pe fiecare zi. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că Isabela merge la psiholog. Ba mai mult, ea susține că fiica ei a fost cea care a vrut să stea de vorbă cu un specialist.

„Suntem bine, dar, într-adevăr, Isa este afectată de situație pentru că ea era obișnuită cu prezența tatălui ei în permanență alături de ea. Este foarte greu pentru ea și o înțeleg, oricât e de matură și de mare și în cazul ei, da, am apelat la ajutor specializat. Ea are nevoie să stea de vorbă cu cineva căruia să îi spună lucrurile pe care le simte și pe care mie nu mi le spune așa cum i-ar spune cuiva și culmea este că ea a cerut să meargă să se vadă cu Ana. Ea îi spune „Ana cu care fac dezvoltare personală” și Ana este, într-adevăr, un psiholog care face și dezvoltare personală pentru copii și Isa a început să meargă să o vadă pentru că așa și-a dorit, asta a simțit că vrea, și am făcut cum și-a dorit ea”, povestit Oana Roman pe Instagram.

oana-roman-a-apelat-la-ajutor-de-specialitate-pentru-fiica-eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Oana Roman spunea că Marius Elisei refuză să-și vadă fiica

Acum o săptămână, Oana Roman spunea că Marius Elisei ar refuza să se întâlnească cu fiica lor. Vedeta ar fi găsit-o pe Isa plângând după ce s-a rugat de tatăl ei să se petreacă timp cu ea, iar el a refuzat.

Având în vedere că fostul meu soț mi-a dat block peste tot și nu îi pot comunica nimic referitor la copilul nostru. Mă obligă să-i transmit public mesajele trimise în ultima perioadă referitor la atitudinea sa vis-a-vis de Isabela. De duminică până azi am trimis următoarele mesaje. Azi am venit acasă și am găsit-o pe Isa plânsă pentru că l-a sunat să-l roage măcar să o ia într-o zi de la after să petreacă un pic de timp cu el, iar el i-ar fi răspuns că trebuie să vadă cum se organizează și încă nu-i poate da un răspuns”, a declarat Oana Roman pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton