Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce probleme s-a confruntat Anca Serea înainte de vacanță. „Îmi este tare, tare greu”

Cu ce probleme s-a confruntat Anca Serea înainte de vacanță. „Îmi este tare, tare greu”
9

de Roxana Mirea,

Anca Serea este activă pe rețelele sociale și îi ține la curent pe urmăritorii ei cu activitățile sale. Soția lui Adi Sînă adoră să călătorească, însă, când vine vorba de a zbura în afara țării, aceasta întâmpină o serie de probleme. Iată cu ce momente tensionate s-a confruntat Anca Serea înainte de vacanță.

Anca Serea, momente tensionate înainte de vacanță

Chiar dacă a zburat de multe ori, Anca Serea nu își poate învinge teama de avion. Anca Serea și Adi Sîna au decis să profite de această perioadă liniștită de după Paște și să petreacă timp de calitate împreună, așa că au hotărât să plece în vacanță în Italia, potrivit wowbiz.ro.

Ei bine, Anca Serea a avut parte de momente tensionate înainte de vacanță, din cauza stărilor de anxietate și a fricii de avion.

„Mă pregătesc de un zbor, îmi este tare, tare greu. N-am avut cea mai bună stare pentru că îmi este frică, însă Adrian a fost alături de mine și îi mulțumesc că m-a suportat. Foarte greu îmi gestionez stările acestea de anxietate! De frică… Eu intru în această stare înainte cu 2, 3 zile, dar știu că trebuie să-mi înving frica.

Sunt puțin amețită…”, a mărturisit Ana Serea pe rețelele de socializare.

Anca-serea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton