Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu în timpul sarcinii

Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu în timpul sarcinii

de Redactia Tvmania

Adela Popescu se pregătește să devină mamă pentru a treia oară.  Prezentatoarea și partenerul ei, Radu Vâlcan, vor avea tot un băiețel, cei doi mai avându-i împreună pe Alexandru și Andrei.

Până acum, Adela s-a simțit foarte bine, ba chiar a reușit să se bucure și de o vacanță în familie în Dubai și Maldive. Iată că odată ce sarcina avansează stările se accentuează. Adela Popescu a relatat pe rețelele de socializare care sunt stările pe care le resimte acum:

„Azi e prima zi în care mă simt „însărcinată.” Respir greu, mă mișc greu și am stare accentuată de somnolență”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Printre confesiunile și dorințele sale se mai numără însă încă o vacanță alături de soț și copii.  De asemenea, Adela a spus și când anume urmează să nască. 

„Ce aș vrea acum? Să mănânc pepene roșu cu picioarele înfipte în nisip. Radu să mă întrebe dacă vreau și papaya în timp ce bea a doua cafea. Să nu fie muzică pe fundal, doar niște chicoteli de copii liberi. Mi-aș dori o vacanță. Și dacă nu plecăm curând într-una, pentru că nasc la mijlocul lui iulie, cred că singura bălăceală de care o să am parte va fi în baia de acasă. Și ce e rău în asta? Sănătoși să fim. Ps. Cred că de la vremea bună de afară mi se trage. Hai cu ploaia, să stau în casă și să nu îmi mai vină idei de-astea utopice”, a fost mesajul scris de Adela Popescu.

 
Adela Popescu a preferat să intre anticipat în concediu pentru a-și proteja sănătatea, având în vedere că în emisiunea pe care o modera la Pro TV, „Vorbește lumea”, intra în contact cu foarte multe persoane. 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton