Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cu ce rămâne Kim Kardashian după divorț. O primă înțelegere cu Kanye West

Cu ce rămâne Kim Kardashian după divorț. O primă înțelegere cu Kanye West

de Redactia Tvmania

Chiar dacă au decis să divorțeze după 7 ani de căsnicie, Kim și Kanye par să ajungă la un acord, cel puțin cu privire la una din proprietățile pe care le dețin împreună.

Conform celor de la People, Kim Kardashian nu se va muta din conacul de 60 de milioane de dolari pe care cuplul îl deține în Hidden Hills, Los Angeles.

„Kim intenționează să rămână la casa Hidden Hills cu copiii. Aceasta este casa lor și Kim nu vrea să se mute cel puțin acum”, spune o sursă pentru People. Kardashian, în vârstă de 40 de ani, și cei patru copii pe care îi are cu West – fiicele North, 7½ și Chicago, 3, Saint, 5 și Psalm locuiesc în această vilă, în timp ce West, 43 , locuiește la ferma sa din Wyoming.

„Kanye locuiește în altă parte, dar este fericit că soția sa rămâne în casa familiei”, a continuat sursa. „Amândoi sunt de părere de faptul că cei mici trebuie să experimenteaze mai puțin stres, pentru a le fi bine. Kanye își iubește copiii. Vrea să fie fericiți. Nu vrea să lupte cu Kim pentru nimic”.

Fostul cuplu a achiziționat casa contra sumei de 20 de milioane de dolari în 2014 și a renovat-o complet. West a colaborat cu arhitectul belgian Axel Vervoordt pentru a crea un spațiu de locuit cu o paletă restrânsă, arhitectură aproape asemănătoare bisericii și mobilier minim. Familia Kardashian-West s-a mutat în proprietate în decembrie 2017, iar Kris Jenner a scris în 2018 că proprietatea ar fi fost evaluată la acea vreme cu 60 de milioane de dolari.

Vila dispune de 3,5 acri, două piscine, două spa-uri și propria sa viță de vie.

Cuplul și-a vândut casa pe care o dețineau anterior, un conac din Bel Air pe care l-au renovat timp de câțiva ani, dar nu s-au mutat niciodată, pentru 18 milioane de dolari în 2017.

Știrile despre despărțirea lui Kardashian și West au venit după o perioadă tumultuoasă pentru pereche, care părea să fie la un pas de divorț vara trecută, înainte de a încerca să se împacie și de a petrece timpul împreună cu copiii lor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton