Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă acum Oana Tache, după ce a devenit mamă. Ce planuri de viitor are

Cu ce se ocupă acum Oana Tache, după ce a devenit mamă. Ce planuri de viitor are
10

de Roxana Mirea,

Oana Tache a devenit cunoscută după ce a apărut în „Pariu cu viața”, dar și după ce a fost co-prezentatoare a emisunii „Vocea României”, de la Pro TV. Viața ei s-a schimbat radical de când a venit pe lume fiul ei, Petru Lucas, care s-a născut în 2020. Cu ce se ocupă acum Oana Tache.

Cu ce se ocupă acum Oana Tache

Oana Tache a dezvăluit că, ultimii doi ani, au fost plini de momente frumoase. Vedeta a spus că perspectiva ei asupra vieții s-a schimbat radical de când l-a născut pe fiul ei, Petru Lucas. De asemenea, aceasta colaborează cu Virgin Radio România, unde realizează matinalul de weekend.

O să râdeţi, dar mie ultimii 2 ani mi-au adus cele mai frumoase momente, amintiri, emoţii. Ştiu, situaţia generală e…cum e, dar cumva pentru mine planetele s-au aliniat altfel. Am devenit mama lui Petru Lucas în plină pandemie şi asta mi-a schimbat complet perspectiva asupra vieţii. Apoi, am reuşit să mă repliez profesional şi să revin foarte repede la treabă după naştere. De la colaborarea cu Virgin Radio România unde realizez matinalul de weekend până la zecile de proiecte frumoase pe care le desfăşurăm pentru clienţi locali şi internaţionali la compania mea de producţie de conţinut digital.

Sau colaborarea cu Biroul Parlamentului European în România şi ocazia de a fi faţă în faţă cu cei mai importanţi lideri europeni. Sunt extrem de recunoscătoare pentru toate şi mai ales pentru că suntem în continuare aici, sănătoşi”, a declarat Oana Tache pentru okmagazine.   

Cu-ce-se-ocupa-acum-Oana-Tache-dupa-ce-a-devenit-mama-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ce planuri de viitor are Oana Tache

Întrebată ce proiecte noi are pentru anul 2022, Oana Tache a răspuns:

„Conferinţa privind Viitorul Europei este în plină desfăşurare aşa că voi continua să informez despre proiectele şi iniţiativele instituţiilor europene.  De altfel, 2021 a fost un an în care am fost implicată în foarte multe proiecte ale Biroului de Legătură al Parlamentului European în România- de la podcast-urile „Întreabă un Europarlamentar”, al cărui moderator am fost, până la invitaţia de a sta de vorbă faţă în faţă cu Ursula von der Leyen în cadrul State of The Union, la Strasbourg, în 2021.

Plus onoarea de a fi primul jurnalist român care modereză o dezbatere NEXT GENERATION EU în cadrul European Youth Event, toate aceste proiecte m-au provocat să îmi canalizez energia şi în direcţia politicii europene.

Vom continua cu serii de materiale care să informeze corect cetăţenii în ceea ce priveşte activitatea de la Bruxelles şi Strasbourg. Totodată, voi continua ceea ce am început la Virgin Radio România – matinalul de weekend care adună cele mai tari vedete din România şi cu siguranţă nu vor lipsi nici alte proiecte în online sau TV. Tot ce trebuie să faceţi e să staţi cu ochii pe mine pentru că va fi un an spectaculos!”

„Sunt recunoscătoare pentru tot”

Oana Tache a mai spus în cadrul aceluiași interviu că este recunoscătoare pentru toate lucrurile din viața ei.

Sunt recunoscătoare pentru tot. De la fiecare zi petrecută cu bebe Lucas care a crescut văzând cu ochii, până la fiecare proiect nou profesional, fiecare persoană pe care am cunoscut-o sau cu care m-am intersectat şi fiecare etapă prin care am trecut şi m-am redescoperit. Mai mult ca oricând mi-am demonstrat mie că nu există „nu pot” şi că pot să fiu şi mamă, şi soţie şi îmi pot reîncepe şi activitatea profesională. Sunt un om împlinit şi fericit şi mă bucur că toţi ai mei sunt sănătoşi”, a mai declarat vedeta.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton