Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă Alina Laufer. De ce ea și Ilan Laufer nu le cumpără prea multe jucării copiilor

Cu ce se ocupă Alina Laufer. De ce ea și Ilan Laufer nu le cumpără prea multe jucării copiilor
7

de Roxana Mirea,

Alina Laufer a vorbit despre familia ei, dar și despre partea financiară. Aceasta este căsătorită cu Ilan Laufer și împreună au doi copii: gemenii Nathaniel și Davina. Alina mai are o fiică, pe Karina, din relația cu Jorge. Iată de ce se ocupă Alina Laufer atunci când vine vorba de familia ei.

Cu ce se ocupă Alina Laufer

Alina Laufer se ocupă singură de cei trei copii pentru că nu se bazează pe ajutorul unei bone sau pe sprijinul bunicilor. Aceasta se ocupă de partea administrativă a familiei sale. Are grijă să pregătească zilnic copiii, să gătească, să facă curățenie, să plătească facturile, iar Ilan Laufer este cel care aduce banii în casă.

„Eu mă ocup de tot ce înseamnă partea administrativă în casă, de cumpărături, de plătit facturi, de mâncare, de copii de dimineața.

Îi trezesc, îi pieptăn, îi îmbrac etc. Ilan se ocupă să fie bani pentru a plăti facturile și aprovizionarea și etc. Dimineața, el se trezește și primul lucru sare din pijamale și duce câinele afară cât timp eu mă ocup de copii. Seara, la fel, când venim fiecare de la treburi, după-amiaza, luăm copiii de la grădiniță. Eu le dau de mâncare, Ilan se joacă cu ei, în acest timp eu mă pregătesc să mergem împreună în parc. Baie le face numai el, dar când ies din baie devin din nou responsabilitatea mea: uscat pe păr, spălat pe dinți. Avem o rutină și o disciplină bine pusă la punct. Altfel n-am face față”, a declarat Alina Laufer pentru unica.ro.

Cu ce se ocupă Alina Laufer. De ce ea și Ilan Laufer nu le cumpără prea multe jucării copiilorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

De ce nu le cumpără Alina Laufer multe jucării copiilor

Alina Laufer a mai spus că ea și Ilan au decis să nu îi răsfețe pe copiii lor. Aceasta a mărturisit că nu le cumpără prea multe jucării gemenilor, pentru că preferă ca micuții să aibă alt tip de activităță. În plus, Alina Laufer a precizat că nu le cumpără multe jucării gemenilor întrucât își dorește ca micuții să se bucure atunci când primesc altele noi.

„Sunt, într-adevăr, anumite lucruri care mi se par exagerat de scumpe, dar în același timp, dacă nu vrei să dai banii pe extravaganțe, consider că poți să-ți crești un copil și cu posibilități modeste, decente.

Nu ești obligat să iei jucării de la cele mai scumpe magazine, să iei o tonă. Ai noștri nu au jucării decât foarte puține. Nu le cumpăr jucării decât foarte rar. Asta pentru că vreau să se bucure atunci când le primesc și doi – fiind doi vreau să se joace foarte mult între ei, se dezvoltă altfel. Îi pun să facă activități prin casă. Pentru ei, o joacă înseamnă, spre exemplu, să încarce mașina de spălat vase. Li se pare fantastic. (…) Așadar, poți improviza, nu trebuie să dai banii pe jucării scumpe”, a mai explicat Alina Laufer.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton