Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă Geanina Ilieș, după ce a renunțat la televiziune. „Sunt într-o schimbare”

Cu ce se ocupă Geanina Ilieș, după ce a renunțat la televiziune. „Sunt într-o schimbare”
10

de Andra Stana,

Geanina Ilieș a renunțaț la televiziune și se dedică acum în totalitate afacerilor. După mulți ani petrecuți la pupitrul știrilor, frumoasa prezentatoare a făcut o schimbare majoră.

Geanina Ilieș a renunțat să mai prezinte știrile, apoi a fost la cârma unui show de la Pro TV, dar acum a decis să renunțe la televiziune. Frumoasa prezentatoare a devenit celebră în 2007, când a câștigat titlul de „Miss Fotomodel România”. Apoi, am văzut-o la știri, dar și printre concurenții de la „Ferma vedetelor”. Geanina a fost chiar și gazda „Gospodar fără pereche”, după ce Anamaria Prodan nu a mai vrut să prezinte emisiunea de la Pro TV.

Apoi, Geanina a prezentat emisiunea online „Hai să fim super”. Emisiunea de tip interviu, transmisă pe platforma online Pro TV Plus, a adus în platou nume mari din sportul românesc.

Am pregătit interviuri de colecție, cu cele mai mari personalități ale sportului românesc, eroi de care suntem mândri și care ne-au făcut cunoscuți în întreaga lume. Veți afla poveștile lor de viață – așa cum nu le-au mai destăinuit până acum, amintiri din carieră, dar și din copilărie. Va fi cu zâmbete și, poate, cu lacrimi.”, a transmis Geanina Ilieș în martie 2021.

Geanina Ilieș a renunțat la contractul ei cu Pro TV

În 2022, fosta prezentatoare a hotărât să întrerupă contractul cu PRO TV și să se concentreze pe afacerile sale. Șatena a intrat în afaceri după ce a plecat de la Antena 1, iar azi deține o clinică de remodelare corporală, dar și un salon de bronzare.

Cel puțin în perioada asta sunt într-o schimbare la nivel psihic. Cred că toți trecem după o anumită vârstă prin asta, începem să gândim altfel, nu știu, cred că ne maturizăm! Știm exact ce vrem de la viață! Începem să ne iubim mai mult, ne respectăm mai mult și începem să prioritizăm toate lucrurile pe care le vrem pentru noi. Acum îmi doresc sănătate, liniște sufletească, în rest, mi le fac eu pe toate!”, a declarat Geanina Ilieș pentru Click!

geanina-ilies-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cine este Geanina Ilieș

Geanina Ilieş și-a început cariera în televiziune în anul 2009 la Prima TV, prezentând ştirile sportive. În anul 2010 a semnat cu Antena 1, unde a prezintat tot ştirile sportive, iar după o perioadă a trecut la pupitrul Observatorului.

Geanina Ilieş a fost desemnată “Cea mai atrăgătoare vedetă de televiziune” în cadrul Galei Eva.ro în 2011, 2013 şi 2016 – conform voturilor a peste 100.000 de cititori. Promotor al stilului de viaţă sănătos, implicată în campanii caritabile şi sociale precum: “Balul Albastru”, “Alege un viitor frumos prin sport” sau “Hospice Casa Speranţei”, în momentul actual vedeta deţine un bussines de care se ocupă personal şi este mama a unui băiat în vârstă de 16 ani.

Cât timp s-a aflat la pupitrul știrilor, aceasta a cochetat și cu actoria, mai scrie sursa citată anterior. A jucat în filmele ”Summer Holiday”, „Hellhounds” sau ”Contra timp 2”, dar și în serialul „Cu un pas înainte”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton