Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă părinții lui Jador, faimosul de la „Survivor România”

Cu ce se ocupă părinții lui Jador, faimosul de la „Survivor România”
9

de Redactia Tvmania

Jador, faimosul de la „Survior România” se bucură acum de faimă, bunăstare financiară și mulți prieteni.

Înainte însă de a deveni celebru, artistul s-a dedicat studiului și de fiecare dată și-a ajutat mama cu ce a putut. Jador a plecat de acasă de la 14 ani, pentru a studia și pentru a-și urma visul. Însă până în acel moment și-a sprijinit mama:

„Am fost mai apropiată de el. El a fost cel mai mare dintre frați și m-a ajutat să îi cresc. Îl lasam mereu cu ei, el a fost mâna mea dreaptă în casă. Practic și eu am crescut aproape de el că l-am făcut la o vârstă fragedă, la 15 ani jumate, și el a fost cel mai bun prieten al meu și mamă și tată și tot! Cu el am împărțit toate..”, a declarat mama lui Jador în cadrul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D.

Cu ce se ocupă părinții lui Jador

Faimosul provine dintr-o familie modestă, numeroasă, care și-a crescut copiii în limita posibilităților. Chiar dacă fiul lui câștigă acum suficient încât să îi poată ajuta, părinții săi nu doresc sprijin financiar din partea lui, atâta timp cât fiul lor este fericit.

Chiar Jador a fost cel care a povestit în câteva rânduri că familia sa are o mică afacere cu pește, făcând comerț într-o piață din Bacău, semn că cei doi nu profită de pe urma susccesului fiului lor, ci preferă să muncească în continuare.

Într-unul dintre vlogurile sale Jador a și arătat unde lucrează părinții lui.

„Părinții mei au un magazin de pește, o Pescărie, în piața mare din Bacău. Cu asta se ocupă. Acum sunt după marfă”, a povestit Jador, care i-a mărturisit apoi tatălui său că abia așteaptă să mănânce pește prăjit cu mujdei și mămăligă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton