Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă soția lui Pavel Bartoș. De ce a renunțat Anca la actorie. „E o chestie de har și mă bucur că s-a întâmplat”

Cu ce se ocupă soția lui Pavel Bartoș. De ce a renunțat Anca la actorie. „E o chestie de har și mă bucur că s-a întâmplat”
9

de Roxana Mirea,

Pavel Bartoș este căsătorit de aproape 20 de ani cu Anca Bartoș. Din iubirea celor doi, au venit pe lume trei fete: Eva, Rita și Sofia. După ce a renunțat la actorie pentru a se dedica creșterii celor trei fete, soția lui Pavel Bartoș a ținut neapărat să își îndeplinească un vis.

Soția lui Pavel Bartoș este studentă la Medicină, în anul 4

Pavel și Anca Bartoș s-au cunoscut la Teatrul Național din Timișoara, pe vremea când erau studenți. Cei doi au trei fete împreună, iar Anca a renunțat la cariera ei de actriță pentru a se dedica creșterii și educării acestora. Invitat în podcastul lui Mihai Morar, Pavel Bartoș a mărturisit că soția lui este studentă la Medicină și că vrea să devină medic pediatru. Anca Bartoș a moștenit această vocație de la regretatul ei tată, care a fost medic la rândul lui. De asemenea, celebrul actor a mărturisit că Smiley și Gina Pistol o mai sună pe Anca pentru a-i cere sfaturi atunci când fiica lor, micuța Josephine, se simte rău.

Principala mea calitate este soția mea. Probabil, așa a fost să fie, ca eu să asigur confortul familiei mele și ea să asigure confortul emoțional. (…) S-a apucat de Medicină. Este în anul 4. Vrea să fie medic pediatru. Ea a fost fată de doctor și ea cumva a moștenit, a avut din familie chestia asta. Ea vorbea foarte mult cu tatăl ei, știa cumva remedii. Toată lumea o suna pe ea. Acum cu atât mai mult o sună. Smiley și cu Gina o sună si fac: „Măi, copilul meu e așa”, „Măi, fă aia” și când simte că o depășește atunci le zice să meargă la doctor. Când au fost copiii mici, ea a mai și studiat, să vadă despre ce e cheastia aia, despre ce e aia… Asta vrea să facă”, a povestit Pavel Bartoș în podcastul „Fain & Simplu”.

sotia-lui-pavel-bartos-este-studenta-la-medicina-in-anul-4-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Eu n-am știut că e atât de mult de învățat”

Pavel Bartoș o susține pe soția lui și este mândru de ea. În plus, el a mai mărturisit că se vede că Anca este pasionată și că îi place, chiar dacă este foarte mult de învățat.

Eu n-am știut că e atât de mult de învățat. Adică e foarte mult de învățat. Eu am crezut că e ca la noi. Te duci mâine în sesiune și întrebi ce examen avem. Mna… te bazai doar pe examenul de actorie, că ziceai: „Na, dacă acolo sunt bun”. Noi ne-am dus în primul an și „Teoria? Teoria dramei. Lasă, mă, dacă suntem buni la actorie”. Ne-a picat pe toți. Profesorul a zis: „Eu nu vreau să ajungeți proști”. Mamă, cât am înjurat, că noi ne pregăteam de vacanță, dar mă rog… Știi care este toată faza. Este de admirat că… nu vreau să spun la vârsta ei, că sună aiurea, dar vorba aia, la 23 de ani e de admirat că învață, că reține și e pasionată, e hăruită. E o chestie de har și mă bucur că s-a întâmplat”, a mai spus actorul.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton