Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cu cine a înlocuit-o Jason Momoa pe Lisa Bonet. „Se întâlnesc de câteva luni”

Cu cine a înlocuit-o Jason Momoa pe Lisa Bonet. „Se întâlnesc de câteva luni"

de Andra Stana,

La patru luni după ce Jason Momoa și Lisa Bonet și-au anunțat despărțirea, a apărut deja vestea așteptată de toții fanii starului din „Aquaman”. Cu ce colegă de breaslă s-a cuplat celebrul actor.

Jason Momoa ar avea deja o nouă relație, după despărțirea de Lisa Bonet

Jason Momoa se vede cu cineva nou după despărțirea de Lisa Bonet, scrie eonline.com.

Starul Aquaman și Eiza González „se întâlnesc ocazional de câteva luni”, a declarat în exclusivitate pentru E! News o sursă apropiată actriței. Momoa a participat în aprilie la premiera din Los Angeles a filmului de acțiune al Eisei, „Ambulance”. Cu toate acestea, ei nu au pozat împreună pe covorul roșu.

„Îl place foarte mult”, continuă sursa apropiată. „Ea este foarte concentrată pe cariera ei în acest moment. Dar toată lumea îl iubește și este un tip amuzant”.

În timp ce Jason, în vârstă de 42 de ani, a fost ocupat cu filmările la Fast X – cea de-a zecea parte a francizei Fast & Furious – sursa spune că el și Eiza „plănuiesc să călătorească pentru a se vedea unul pe celălalt atunci când pot.”

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit acum patru luni

Vestea relației lui Jason cu Eiza, în vârstă de 32 de ani, vine la patru luni după ce actorul și soția lui au anunțat că se despart.

„Cu toții am simțit apăsarea și schimbările acestor vremuri de transformare… O revoluție se desfășoară, și familia noastră nu face excepție… simțind și crescând din cauza schimbărilor care au loc”, a spus perechea – care o are în comun pe fiica Lola, în vârstă de 14 ani, și pe fiul Nakoa-Wolf, în vârstă de 13 ani – într-o declarație comună în ianuarie. „Dragostea dintre noi continuă, evoluând în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită. Ne eliberăm unul pe celălalt pentru a fi cine învățăm să devenim”.

O altă sursă de la acea vreme a declarat pentru E! News că cuplul s-a „îndepărtat” înainte de a pune capăt relației lor de zeci de ani. „Jason este foarte concentrat pe cariera sa și vrea să lucreze.”, a împărtășit cea de-a doua sursă. „Lisa vrea să fie în L.A. și nu este interesată să meargă în locații pentru perioade lungi de timp cu el.”

S-a zvonit că Momoa ar avea o relație și cu Kate Beckinsale

De asemenea, în martie, actorul a stârnit speculații legate de o relație romantică. El a fost fotografiat oferindu-i jacheta lui Kate Beckinsale la petrecerea de după Oscarurile Vanity Fair, deși ulterior a precizat că doar o încălzea pe actrița britanică în timpul unei discuții amicale.

„Nu, nu, a fost cavalerism, îi era frig”, a explicat Momoa. „Ea este foarte drăguță, eu eram foarte drăguț, eram doar un gentleman”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton