Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cu cine petrece Paștele Cristina Ciobănașu, după despărțirea de Vlad Gherman

Cu cine petrece Paștele Cristina Ciobănașu, după despărțirea de Vlad Gherman

de Redactia Tvmania

Ultimele luni au reprezentat o perioadă de cumpănă pentru Cristina Ciobănașu, mai ales după despărțirea de actorul Vlad Gherman. 

Cristina Ciobănașu încearcă acum să meargă mai departe și să privească spre viitor cu optimism. Sărbătorile pascale au început pentru ea puțin mai devreme. A plecat mai întâi la Botoșani, pentru a se revedea cu mama sa biologică, după ce aceasta s-a întors în țară după aproape 2 ani, iar în zilele de Paște va petrece alături de familia din București:

„De Paște voi sta acasă cu familia din București, iar înainte am profitat de cele 2 zile libere de la filmări şi voi da o fugă până în Botoșani, cu tot cu fratele meu pentru că s-a întors mama în țară și abia așteptam să o vedem”, a declarat Cristina Ciobănașu pentru TVMania. 

Actrița din „Adela” ne-a dezvăluit și ce tradiții păstrează în această perioadă și spune că îl așteaptă cu nerăbdare pe iepuraș:

„Ca să o luăm cronologic, în primul rând, nu lipsesc coșulețele cu ouă pe care le înroșim fie în joia mare, fie sâmbăta, și toate preparatele specifice acestei sărbători pe care le avem în fiecare an pe masa de Paște. Mergem la slujba de Înviere să luăm lumină, iar duminica vin în vizită copiii și nepoții și luăm masa împreună, fără să lipsească vânătoare de ouă de ciocolată de care cei mici sunt atâââât de entuziasmați. Ah! Am uitat de iepuraș! Vă dați seama ce bucurie pe capul copiilor, dar și al nostru că ne bucurăm de bucuria lor”, a mai spus Cristina Ciobănașu. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton