Homepage  / Vedete

Cu cine se (mai) iubeşte Jencarlos Canela

Cu cine se (mai) iubeşte Jencarlos Canela

de Redactia Tvmania

De când a terminat relaţia cu Gaby Espino (mama băieţelului său Nickolas), în vara lui 2014, actorul şi cântăreţul de origine cubaneză Jencarlos Canela (28 de ani) s-a conentrat asupra carierei muzicale şi a vrut să-şi menţină imaginea de băiat singur (şi dorit de toate femeile). Acest lucru i-a ieşit de cele mai multe ori, însă de paparazzi nu scapă nimeni, nici măcar Jen. Conform tvynovelas.com, în ultima perioadă, acesta a fost surprins de mai multe ori (inclusiv în ipostaze tandre într-un club din Miami) alături de Miss Colombia, Ariadna Gutierrez.

12983261_10154102523573630_3526879778496057553_o

Mai mult, întrebat de ziariştii americani ce părere are despre faptul că Gaby Espino are o relaţie cu actorul Arap Bethke, Jencarlos a răspuns într-un mod galant: „Nu prea ştiu multe detalii despre ce este între ei. Gaby este prietena mea, mi-ar plăcea să văd că-şi reface viaţa, că este fericită şi îndrăgostită”.

La începutul anului, Jencarlos a terminat filmările la sitcomul „Telenovela”, în care a jucat alături de Eva Longoria. Din păcate serialul a fost anulat după 11 episoade.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton