Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cu cine și-a petrecut Iulia Vântur ziua de naștere. Vedeta de 41 de ani a fost departe de Salman Khan

Cu cine și-a petrecut Iulia Vântur ziua de naștere. Vedeta de 41 de ani a fost departe de Salman Khan
6

de Redactia Tvmania

Iulia Vântur a împlinit 41 de ani pe 24 iulie. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere în România, departe de iubitul ei, Salman Khan, care se află în India. 

La începutul lunii mai, Iulia Vântur a ajuns în România. Vedeta a avut și are în continuare de rezolvat o serie de lucruri, deoarece în ultima perioadă a venit tot mai rar. Se află în continuare aici, nu s-a întors în India, țară în care locuiește de ani buni.

Cu cine și-a petrecut Iulia Vântur ziua de naștere. Vedeta de 41 de ani a fost departe de Salman Khan (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ziua de naștere și-a petrecut-o în București, alături de câteva dintre prietenele sale cele mai bune. Iulia Vântur a avut parte de două petreceri, în fiecare zi din weekend, și a suflat de două ori în lumânările de pe tort.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Iulia Vantur (@vanturiulia)

Deși nu s-a numărat printre invitații de la petrecerile de ziua Iuliei Vântur, Andreea Raicu a avut un mesaj pentru sărbătorită.

„Vă iubesc mult, vă mulțumesc că existați în viața mea. Mai sunt câțiva oameni importanți, care nu sunt în poză, însă îi păstrez în suflet mereu. Vă mulțumesc că mi-ați făcut ziua și viața mai frumoase”, a notat pe rețelele de socializare Iulia Vântur de ziua ei.

Salman Khan a fost marele absent de la ziua de naștere a Iuliei Vântur. Vedeta și celebrul star de la Bollywood nu au putut să fie împreună de ziua de naștere a Iuliei.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton