Homepage  / Vedete străine

Cui i-a spus Andrew Garfield despre revenirea în rolul lui Spider-Man. „Am mințit oamenii timp de doi ani”

Cui i-a spus Andrew Garfield despre revenirea în rolul lui Spider-Man. „Am mințit oamenii timp de doi ani”

de Roxana Mirea,

În filmul „Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă”  / „Spider-Man: No Way Home”, au apărut și Andrew Garfield și Tobey Maguire, actorii care l-au interpretat pe Spider-Man înaintea lui Tom Holland. Chiar dacă s-a dovedit a fi cel mai prost păstrat secret de la Hollywood, Andrew Garfield și-a făcut datoria, buzele lui fiind pecetluite. Totuși, actorul a fost sincer față de trei persoane. Cui i-a spus Andrew Garfield că apare în „Spider-Man: No Way Home”, înainte ca filmul să aibă premiera.

Cui i-a spus Andrew Garfield că apare în „Spider-Man: No Way Home”

Andrew Garfield a fost invitat în emisiunea „The Ellen DeGeneres Show”, unde a vorbit despre păstrarea secretului în legătura cu apariția lui și a lui Tobey Maguire în „Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă”  / „Spider-Man: No Way Home”. Actorul a dezvăluit că a spus doar la trei persoane despre faptul că va reîmbrăca costumul lui Spider-Man.

„Am mințit oamenii timp de doi ani și am mințit întreg internetul timp de doi ani, însă a fost un sentiment grozav”, a spus Andrew Garfield râzând, adăugând că doar câțiva oameni, în afară de agentul lui, știau că filmează pentru „Spider-Man: No Way Home”.

Tatăl meu, fratele meu și mama mea. A fost amuzant să țin totul secret. M-am simțit ca și cum aș fi organizat o petrecere surpriză pentru o grămadă de oameni despre care știam că le-ar plăcea”, a spus actorul, potrivit Entertainment Weekly.

Andrew Garfield a păstrat secretul și față de Emma Stone

În timp ce au apărut zvonurile legate de faptul că cei trei actori care au îmbrcat costumul lui Spider-Man vor apărea în același film luau cu asalt internetul, Andrew Garfield a păstrat secretul cât a putut de tare. El nu i-a vorbit nici măcat Emmei Stone despre asta, actrița care a interpretat-o pe Gwen Stacy, iubita lui Peter Parker interpretat de Garfield.

Emma a continuat să-mi trimită mesaje”, a spus Andrew Garfield recent în podcastul „Happy, Sad, Confused” al lui Josh Horowitz. „Ea a spus: „Ești în acest nou film cu Omul Păianjen?” Și am spus: „Nu știu despre ce vorbești.”

Am continuat (n.r. să păstreze secretul), chiar și cu ea”, a declarat el. „Și apoi a văzut filmul. Mi-a spus: „Ești un nenorocit”.

Ei bine, poate Andrew Garfield a reușit să păstreze secretul, însă asta a fost o treabă complicată pentru Tom Holland, care este cunoscut pentru spoilerele pe care le-a oferit, fără să vrea, publicului.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton